[]

bitek watsons'da iade yokmuş

Diğer rakip mağazalardan ( mesela gratis filan) aynı şeyi alınca, memnun kalmazsan iade hakkı var, standart, tüketici kanunlarının geçerli olduğu şekilde; ama sadece watsons diyor ki, ben iade almıyorum.

Peki neden watsons'u tercih edelim? Pazarlama, satış forsu ne şimdi, neyle öne çıkacak o zaman? fiyatlar da yakın. Nedir bunu yapma cesaretinin sebebi?


 
aslında tüketici kanunları watsons'ın dediği şekilde, diğerleri müşteri memnuniyeti için alıyordur.


  • passion rules the game  (20.06.18 18:30:09) 
"standart, tüketici kanunlarının geçerli olduğu şekilde" öyle bir kanun yok


  • nrmnm  (20.06.18 18:33:22) 
İnternet alışverişinde 14 gün iade hakkı var, yüzyüze alışverişte yok.(şu an dışarıdayım bilgisayar başında olan biri arayıp bulabilir)

Açılmış beğenilmemiş ürünle ilgili olay tamamen markaya bağlı herhalde emin değilim ama açılmış kozmetik, iç giyim vs zaten geri alınmaz hijyen olaylarından dolayı. Geri alan şirketler bile bunu özellikle belirtiyor.
  • nhk ni youkosu  (20.06.18 18:47:02) 
belkide iade almayan, diğerlerine rakip görünen aslında onların bir subesidir Watsons.


  • 1adam  (20.06.18 18:47:51) 
-- ""standart, tüketici kanunlarının geçerli olduğu şekilde" öyle bir kanun yok" - evet, bilmeden konuştum. yani, "daha önceden böyle bir şeye rastlamadım, bildiğim haklarla yürüyordu (14 gün vs) anlamında demek istedim.

-- @unionall, hatırlatma için teşekkürler. ben de gidip bunu mağazada hatırlatayım. Çünkü neden gitmediğimi bilip müdürlerine söylesinler. Kendi kendime gitmezsem, nerden bilecek.

-- "
ben iade alan kozmetikçiden alışveriş yapmazdım" - ben de böyle düşündüm, yani doğru yapıyor ve iade alanlar çöpe gitmiyor, dolaşıma giriyor tabii ki. Kanun hakkı sandığım şey de diğerlerinin inisiyatifiymiş.
  • neynep  (20.06.18 19:10:02) 
konuyla direkt ilgili olmasa da;

(bkz: hırsızlıkla suçlanıp çıplak aranan kız)

olayı zaten ticari ve insani ahlakları konusunda bilgi veriyor kendilerinin.
  • lancelot du lac  (20.06.18 19:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.