[]

Şalgam alıcam da bu site güvenli mi ?

Merhaba, şalgam alıcam ali göde'den sitesi güvenilir mi bilemedim kredi kartı bilgisi girmek için ? Eft ile satarlar mı acana. Ali gödeyle kıyaslayıp tavsiye marka vericek olan varsa ona da açığım :)

Site: www.aligode.com.tr


 
oha. çok pahalı. adam bütün ülkeye yayılınca fiyatları çoşturmuş helal olsun.

alisveris.turnib.com.tr
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.06.18 14:53:09 ~ 14:53:28) 
"https" olmayan siteler satış için güvenli değildir.

edit:ayrıca sitede gördüğüm kadarıyla bir adres yok, sitenin en altına güvenlı alışveriş logoları koyulmuş ama hepsi fotoğrafta sadece.
  • wonnka  (20.06.18 14:57:23 ~ 15:01:15) 
cok pahali. bir adanali olarak tavsiye vereyim: ali gode'yi doganay'i vs'yi salla..klikya ya da serfresh daha iyi. evde yaparsan o cok daha iyi olur. salgam suyunu siseye soktuklari icin icerisine koruyucular girmeye basladi.


  • ubi dubium ibi libertas  (20.06.18 15:59:45) 
ali gödeyle kıyaslayamayam zira içmedim ama büyük migroslardan serafressh ve metrolardan usta şalgamları deneyebilirsin kargoyla uğraşmayayım dersen.


  • yuto  (20.06.18 16:10:40) 
Şalgam gurusu olarak bütün markaları denedim. Adana'da Antep'te lokantalarda içtim. Bunların arasında sevdiklerim de oldu ama Adana'dan geçen ev yapımı geldi. Anlatamam. Eğer o ev yapımı bana bir daha gelmezse dışarıdan alıp şalgam içmeyeceğim.


  • iddaaci  (20.06.18 16:32:32) 
Metro var yakınlarda bir bakayım. Serafresh denemiştim güzeldi. Ev yapımı şuan zor ama keşke olsa :) Aligöde de güzeldi aslında da çok fazla marka deneyemedim.


  • jorah the andal  (20.06.18 17:48:54) 
Adanalıyım, izmire en az 5 kere siteleri üzerinden sipariş vermişimdir ve tüm fabrika nefes almadan içmiştir.

Serafresh falan denilmiş ama sakın, bildiğin sirke gibi yapıyorlar artık.
  • ondkz  (20.06.18 17:53:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.