[]

Anne kedi yavruları ayırdı

Arkadaşlar 6 yavrudan 4 tanesini anne için koyduğum kutuya yerleştirmiş ama 2 tanesi yakında başka yerde. Baktım uyuyorlar ölmemişler ama bu yavruyu dışlamış mı demek oluyor? Dün annenin yavrularını atmak istediler anne travma yaşadı ve tekrar geri bir araya getirdik. Acaba bunun yüzünden anne hepsine bakamam diye bazılarını dışlıyormuş öyle bir şey mi oldu ne yapmamız gerekiyor? (Yavrular 6 günlük) eğer dışladığından emin olursak biberonla nasıl ve ne sıklıkta beslememiz gerekiyor?




 
siz bu yavruları da annenin kutuya koyun unutmuş gibi, yine ayrı düştüklerini görürseniz (mesela kutunun diğer köşesine itilmiş olabilirler) anneden tamamen ayırıp iki üç saat aralıklarla besleme ve bakım yapmanız gerekir.

anneler genelde zayıf yavruları dışlıyor, anne dışlamasa diğer yavrular ite kaka memeden düşürüyor. ilk üç haftayı atlatabilirseniz bu yavruların mürüvetini bile görürsünüz :)
  • evde liyakat kalmamis  (20.06.18 14:35:51) 
Çok zordur yenidoğan kedi bakımı. İş o raddeye gelirse uzun uzun tecrübelerimi paylaşırım.


  • behlulkacanzi2  (20.06.18 16:42:36) 
Tamam ben gene akşam kutuya koyayım eğer kutudan atarsa hemen alayım aç kalıp ölmesinler diye o zaman tekar size danışacağım.


  • neferkitty  (20.06.18 17:49:57 ~ 17:50:09) 
@neferkitty, duyuruyu açtığınız saatten bu yana bir hayli vakit geçti. yavru kedileri biberonla besleyip bakımını yaptıktan sonra yuvaya geri koyup anneyi kandırmayı deneyin lütfen :)


  • evde liyakat kalmamis  (20.06.18 18:00:26) 
Arkadaşlar müjde anne kendisi hepsini geri kutuya almış :)) 7 yavru varmış ben 6 sanıyordum

i68.tinypic.com
  • neferkitty  (20.06.18 18:42:10 ~ 18:51:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.