[]

Octavia Superb

Arkadaşlar merhaba,

Bu arabadan almayı düşünüyorum. Elemanlar, bu arabanın 1.4 TSI benzinli motor seçeneginde 7.6 lt/km yaktıgını iddaa ediyolar. Test sürüşü de bunu dogruluyor ama şehir içinde yakıt tüketimi ne durumda olur, bu konuda bilgisi olanlara, bu arabayla ilgili fikir beyan edecek olanlara çok teşekkür ederim.

PS: 1.4 TSI Passat, Golf ve Jetta'da kullanılan motorlarla aynı motorlar galiba.

Bide bu internet sitelerini gezdimde, millet bu arabanın 2009 -2010 modellerini genelde 1300, 1500, max 2000 km'de satışa çıkarmış. Nedir bunun hikmeti. Sevgiler.

 
1.6 FSI motora sahip bi araba kullanıyorum ki, TSI bunun bir gelişmiş teknolojisi olarak lanse edildi. ancak benim 1.6 FSI bile bahsedilenden daha ekonomik yakıtta. yani 6.5-7.0 gibi maksimum yakıt tüketimi. bu biraz garip geldi doğrusu.
ancak su var ki resimdeki aracın kasası büyük, motorda kücük kalmıssa biraz ki bu sık raslanan bi durum( mesela 2. nesil opel vectraların 1.6 sında vardı bu problem), bazı performans sorunları cıkabilmekte.
tahmini konusuyorum klima calısırken bu araba baya bi kasar. neticede alanlar elden cıkarmayı düsünmüs olabilir bu sebeplerden.
  • anconia  (28.02.10 23:49:04) 
öncelikle octavia superb yazmışsınız ama ikisi ayrı modeller..
(bkz: skoda octavia)
(bkz: skoda superb)

1.4 tsi motorlar iyidir güzeldir ama 7.6 biraz hayal olur çünkü turbonun devreye girdiği ve trafikte kaldığınız zamanlarda şehiriçinde 9.5lt'yi rahat görür. eğer octavia alacaksınız orta halli bir performans da alırsınız fakat superb için biraz küçük gelebilir motor. ayrıca max 2000 km demişsiniz fakat benim sahibinden.com'da gördüğüm kadarıyla pek öyle değil..

www.sahibinden.com
  • guro1907  (01.03.10 09:36:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.