[]

Yüz, kol ve bacaklarda uyuşma hissi

Merhaba. Daha önce başımın sol tarafında bir ağrı şikayetiyle nörolojiye gitmiştim. Kan tahlili, mr neticesinde herhangi bir bulguya rastlanmadı. Daha sonrasında kardiyolojide de eko, ekg, eforlu ekg, holter gibi tetkikler yapıldı ve yine sonuçlar normal çıktı.

Asıl meseleye gelecek olursam; son birkaç yine başımın sol tarafında ağrı oluyor ara ara. Bu sefer ağrıya değişken olarak şakaklarda, göz çevresinde, çene civarında sanki uyuşma gibi bir his eşlik ediyor. Gün içinde kolumda ve bacağımda da hissedebiliyorum benzer durumu. Karıncalanma gibi, gerginlik, dokununca farklı hissetme ama tam uyuşma da diyemiyorum açıkçası. Bunların tamamı sol tarafta oluyor. Anlayacağınız üzere biraz evhamlıyım. Hastalık hastası gibi hissediyorum kendimi ancak fiziksel belirtileri olunca da kafama takmadan duramıyorum. Benzerini yaşayan birilerinden fikir almak istiyorum tekrar hastaneye gitmeden önce.


 
baş ağrısı olmamıştı bende fakat uyuşma durumunu yaşadım. çeşitli yerlerde, çeşitli zamanlarda. çeşitli testler yaptırdım bir bulguya rastlanamadı. daha sonradan stres kaynaklı olduğu söylendi fakat o dönem hiç stres altında değildim. kısa süre sonra anksiyete bozukluğumun olduğunu fark ettim ve tedavi görmeye başladım. sonra kendi kendine geçti. uzun lafın kısası, illa ki bir sebep olmaksızın, strese bağlı olarak da olabiliyor böyle bir durum.


  • kivanc1  (20.06.18 00:51:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.