[]

kortizon iğnesi vurdurayım mı?

kaşıntı sebebiyle gittiğim doktor kortizon vurdur dedi. bir kere vurdurmak yeter mi bilmiyorum. ben krem yaz dedim diye kortizon içeren advantan yazdı, onu sürdüm ve kaşıntı azaldı gibi.

yan etkilere rağmen gidip vurdurayım mı sizce? kremle mi idare edeyim? yediklerimi değiştiremem maalesef, tuz ve yağı aynı şekilde almaya devam edeceğim.


 
çok vahim bir durum yoksa kortizon iğnesi olmamaya çalışın. yan etkileri çok ciddi olabiliyor.


  • tendra van case  (19.06.18 19:35:26) 
kortionu damardan almaktan mı bahsediyorsunuz serumla? ne kadar kullanacaksınız sıklığı nedir?


  • aslan burcu kadini  (19.06.18 20:20:03) 
Serumla değil şırınga ile. Bir kere vurulacağım.


  • diffarentiationation  (19.06.18 20:23:31) 
Tuzsuz ve şekersiz beslenmeye söz veremiyosan kortizon alma. Deli gibi kilo alırsın.


  • megalomaniac  (19.06.18 20:24:26) 
Bir kere vurulunca ne kadarlık süre için tuz olayı geçerli acaba?


  • diffarentiationation  (19.06.18 20:26:47) 
5 gün damardan yiyorum 5 gün tuzsuz yiyip tuz yemeye devam ediyorum. bir günlük kortizondan hiçbir şey olmaz. 3 gün tuzsuz ye. tuz yersen ödem yapar vücudunda şişkinlik olur. bir günlük kortizonn tuz tutacak kadar ödem yapıp şikinlik yapmaz. 3 gün pantplas mide ilacı al. sürekli almıyosun ve bi kereliğine kullanıyosun. her sene atak geçirip damardan baba gibi kortizon yiyen biri olarak söylüyorum bunu.


  • aslan burcu kadini  (19.06.18 22:26:53 ~ 22:27:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.