[]

Vodafone geçeyim mi?

Ankara nın göbeğinde oturmama rağmen turkcell evde çekmiyor maalesef, edge çekim gücü ile sürünüyoruz. Vodafone red10 49 TL ye düşmüş, geçiş yapayım mı sizce? Daha avantajlı bir şey var mı acaba?




 
Yeni geçtim. Memnunum.
59 iken geçmiştim. Mutsuzum.

  • kablelvuku  (19.06.18 14:10:27) 
Vodafone red10 cok mantikli. 1 seneden fazladir kullaniyorum memnunum.


  • stavro  (19.06.18 14:47:34) 
Turkcell'in çekiminden memnun değilsen vodafone'dan hiç olmazsın. çekim gücü nedeniyle vodafone'dan turkcell'e geçmeyi düşünüyorum.


  • garaser  (19.06.18 14:59:13) 
Turkcell'in çekmediği yerde Vodafone hiç çekmez.

Edit: Ben Turkcell, eşim Vodafone. Evin arka odalarında onun telefonu çekmiyor. Sürekli seyahat ederiz, gittiğimiz her yerde karşılaştırma imkanımız oluyor (telefonlar aynı). Şu ana kadar Turkcell'in çekmeyip de Vodafone'un çektiği bir yer görmedim, hep tam tersi oluyor. Hatta eşim Levent'te bir plazada çalışıyor, ofisin bulunduğu kat çok yüksek olduğu için Vodafone yine çekmiyor, beni whatsapp'tan arıyor.
Gerçi biz de şirket olarak Vodafone'a geçiyoruz şimdi, hiç istemiyorum bu yüzden.
  • peggy  (19.06.18 15:14:01 ~ 17:38:03) 
red10 kullanıyorum zamanında 45 lirayken geçmiştim. ama son zamanlarda çark çevirme fiyaskosundan sürekli internet sitesi alışveriş kodu çıkması (anlaşmalı site tabiki); kırk yılda bir hediye GB çıkarsa da onu 24 saatte geri silmesi (ilk çıktığında 1 haftaydı) ve tarifenin datalarını sanki kulanımım dışında da azaltıyormuş gibi gelmesi (bu sadece şüphe henüz ölçmedim) dolayı biraz soğuttu vodafone kendinden. sürekli ek paket alıp 80-90 liralara çıkmak zorunda kalıyorum son aylarda. oysa önceden 10gb artarak yetiyordu. bir iş mi var önümüzdeki ay göreceğiz.


bu arada X'in çekmediği yerde Y hiç çekmez önermesi yanlış. Bulunduğunuz coğrafyada şirketlerin baz istasyonu yatırımları farklı olabilir. eşinizin dostunuzun telefonundan ölçümler yaparak bulunduğunuz yerde en hızlısı hangisi anlayablirsiniz.
  • jamiro  (19.06.18 15:18:06 ~ 15:20:06) 
Türk telekom'un çektiği evde vodafone çekmiyor. Sakın geçme.


  • diffarentiationation  (19.06.18 15:25:59) 
turkcell'in çekmediği yerde vodafone hiç çekmez +1

vodafone'dan turkcell'e geçtim 2 ay önce. aman diyeyim. ayrıca vodafone turkcell'i protesto amaçlı geçen kütleden sonra bi şımarıklaştı bi götü kalktı. müşteri hizmeleri olsun bayileri olsun adamın yüzüne bakmıyor "lütfen" cevap veriyorlar. sakın diyeyim. aman!
  • naksidil  (19.06.18 15:40:41) 
turkcell'in çekmediği yerde vodafone çekmez diye bir şey yok. bölge bölge değişir, evde vodafone'u da bir tanıdığın telefonunda deneyin öyle karar verin.
baz istasyonu hangisinin daha yakındaysa o daha iyi çekeccek doğal olarak.
ben taahhüt vermedim, 69 lira mı ne ödüyorum. bizim evde tüm şebekeler zayıf, yaşadığım çevrede fiyatına göre en başarılı olanı yine vodafone. bu tarifeye turkcell 100 lira üzerinde para istiyor, o da dengini bulabilirsen.
  • gkhncnzdgn  (19.06.18 16:30:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.