[]

Facebook instagram Twitter vs vs

Artık midem kaldırmıyor gördüğüm vahşetlere. Facebook'u az önce kapadım. Ama Twitter'ı kapatırsam önemli haberleri alamam göremezmişim gibi geliyor. İnstagramda da takibi azaltır biraz daha filtrelemiş olurum.
Siz nasıl kullanıyorsunuz bu zımbırtıları? Hiçbirini kullanmayanlar nerelerden sağlıyorsunuz haberleri filan?
Not: bisiklet haberleri, ekonomi vs için tutuyorum aslında Twitter'ı. Alternatif önerileriniz varsa dinlerim..


 
facebook bozdu, instada arkadaşlarını ve fenomenleri, twitter'da ilgini çeken konuları takip edebilirsin.


  • facebook  (19.06.18 02:40:46) 
Facebook'ta sadece yabancı basını takip ediyorum. İstanbul'a gök taşı düşse bunu Hürriyet'in sayfasından değil, New York Post'un sayfasından öğrenirim. Instagram'da sadece popo ve yemek videoları var bence. Haber okuduğumu hiç hatırlamıyorum. Twitter'ı bırakalı çok oldu.


  • dissendium  (19.06.18 02:47:29) 
Facebook, instagram ve twitter'i kapattım.

Twitter'da yeni bir hesap açtım (yumurta hesap denilen türden) Bu hesabı da sadece gündemi takip etmek için kullanıyorum. Çok az kişiyi takip ediyorum zaten. Güvendiğim 3-5 gazeteci, 3-5 haber platformu vs.

İlk günler boşluğa düşmüş gibi hissettim ama sonra alıştım. Rahatım şu an. Hem gereksiz enformasyondan kurtuldum hem de gündemi gerektiği ölçüde takip edebiliyorum. Twitter'da hassas davranmak gerek, her önüme geldiği kişiyi takip etmiyorum.

Tavsiye ederim. Uzun vadede faydasını siz de göreceksinizdir bunu.
  • amortisman  (19.06.18 02:51:54) 
nabız app var. onu dene.


  • false pretension  (19.06.18 03:16:37) 
Facebook hiç girmiyorum sayılır. Hiçbi zaman çok sevmedim zaten kendisini ama hesabımı da hiç kapamadım, 10 yılı aşkın zamandır duruyor. İki yılda bir falan profil fotosu değiştiriyorumdur.

Instagrama düzenli girip storyleri izliyorum postlara bakıyorum ama çok nadir foto paylaşıyorum. Foto paylaşacak ilginç bi şey yaşamıyorum çünkü genelde tekdüze hayatım var. Ama takip etmeyi seviyorum, çünkü takip ettiğim arkadaşlarım ve hesaplar saçma sapan içerik paylaşmıyor. Ya samimi arkadaşlarımın günlük hayatını görüyorum ya da gezi blogları ya da bilgi paylaşan sayfaları görüyorum.

Twitter'sız yaşayamam muhtemelen. Çok seviyorum ve gün içinde baya zaman harcıyorum. Mizah, saniyelik gündem takibi, boş muhabbet, bilgi paylaşımı, kaliteli içerik vs hepsi var. Twitter <3 ben yani.

Bunlar dışında YouTube'da da genelde bilgi paylaşan kanalları takip ediyorum çoğu yurtdışından olacak şekilde.

Haberleri twitterda takip ettiğim gazetelerden ve gazetecilerden öğreniyorum. T24, BBC Türkçe, BirGün takip ediyorum sanırım şu sırada gazete olarak. 140Journos da baya iyi. Diken Sputnik falan da takip edilebilir.
  • nundu  (19.06.18 03:31:58) 
gundemi twitter ve eksiden takip ediyorum. takip ettiklerime bakmak istersen twitter.com/tabudeviren

facebook ölmüş durumda. kimse bir sey paylasmiyor, paylassan begenilmiyor. (kedi, cicek fotografi bile olsa).. ingilizce sayfalari takip ediyorum faydali oluyor.

instagram ego tatmin mekani. instagram hesabi hayat destek unitesine dönmus arkadaslari kaldirdim. yabancilari ve yerli kultur sanat sayfalarini takip ediyorum.
  • tabudeviren  (19.06.18 10:14:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.