[]

2 ayda 6-7 kilo almak

Bu işten anlayan arkadaşlar, iki ay kadar bir sürem var ve bir proje için 70 kilo civarında olmam gerekiyor. Şu an için 55-60 arası gidip geliyorum. Kalori ve karbonhidrat bakımından şu iki aylık periyotta nasıl bir diyet programı uygulamalıyım ki, bu derece kilo alabileyim?

bilen eden varsa "sabah bi avuç findık ye, öğlen şunu yap, akşam şunlardan ye" şeklinde açıklarsa çok severim ben onu.

Not: bakla, bamya, kereviz, pırasa karşısında agresifleşebiliyorum!
Not: et ve süt ürünlerinde hayvanlaşabilirim fark etmez
Not: fındık, kuru üzüm, dut pekmezi ve elma&üzüm suyu çok fayda eder dedi bi arkdiş, aslı var mıdır?

 
hacı, vermek bambaşka almak bambaşka.. almak çok zordur.

üstelik aldın da sağlıklı mı aldın, kas yaparak sporla mı aldın, yoksa düz havyan yiyerek mi aldın o da çok önemli. sonra geri verirken ağlama.

şakası yok bu işin marş marş diyetisyen ve spor salonu.

bi de galiba karluk vardı alım işleriyle ilgilenen.
  • uykusuz  (28.02.10 21:14:30) 
ya vermek problem değil, zaten o kilo normal kilom olacak! vermesem de olur, biraz dikkat eder fazlasını almayıveririm. spor salonuna gidecek zerre vaktim yok malesef. diyetisyene de verecek zırnık param yok, servis olmasa sabah işe gidemiycem moruk!


  • sakingitarist  (28.02.10 21:24:55) 
ben alma konusunda çok yetenekliyimdir. bütün gün yatarım hareketsiz olurum. her zaman zaman günlerce pizza yerim, burger yerim. bol alkol içerim. dönem dönem çikolata, pasta, tatlıya abanırım. böyle yap almazsan ben insan değilim!


  • asdasd  (28.02.10 21:25:17) 
spor salonlarında kilo almak için genelde kilo vermeye çalışanlarla aynı spor programı uygulanır. ama sporun sonunda zayıflamak isteyene sen bir şey yeme bu saatten sonra, kilo almak isteyene de eve git ve yemek ye, denirdi.

yani yoğun aktivitelerden sonra, uykudan önce, gece geç saatlerde yani yemek yiyeceksiniz. yolu bu. hamur, kızartma, yağlı yiyeceklere yöneleceksiniz. tadı güzel olan her şey kilo yapıyordur genelde, tadı güzel olanlara yönelin.
  • pomolilik  (28.02.10 21:29:22) 
evet ama alabilmek için ciddi yeme içme yatırımı yapmanız gerek, diyetisyene 50 lira veremeyen siz o ete süte yoğurda bala muza nasıl para vereceksiniz? kilo almak zengin işidir, sıkı iştir, basit bir konu değil. vücut geliştirme ile ilgilenenlerin forumlarını inceleyin.

bi de Karluk kişisine özelden yazın. kolay gele..
  • medre  (28.02.10 21:31:10) 
bir arkadasim standartin cok atinda oldugu icin kilo almaya calisiyor ve onun durumunda, yemek ayirt etmeden, yiyebildigi kadar yemesei gerektigini biliyorum

ama iki ay fast food tuketmek seni rahatca 70 yapar, buda tecubeyle sabittir.
  • cattenlent  (28.02.10 22:03:29) 
kilonu 26.5 ile carp, cikan sayiya da en az 700-800 kalori ekleyip hareketsiz bir yasam surersen alirsin o kadar kiloyu.

57 kilo diyelim, 57*26.5=1510 kcal. sen gunde 2300-2400 kcal alsan olur bu is.
  • osuruklu  (28.02.10 22:12:39) 
yazılanları okumadım umarım aynı şeyleri yazmıyorumdur.makarna,ekmek,hamur işi,tatlı gibi şeylere aban,yemek yedikten sonra bide abur cubur ye,uyumadan önce de yemek ye,ama 3 ana öğününün saati belli olsun.bu şekilde kilo alabilirsin kanımca ama bide metabolizma olayı var.ben fil kadar yesemde alamıyorum mesela


  • tueio  (28.02.10 23:32:49) 
Yatmadan önce bir şeyler yiyin. Jambonlu sandviç, pekmezli süt, çerez, cips, vs...


  • endless dream  (28.02.10 23:36:18) 
dayı, kaloriyi proteini doktoru saglıgı falanı filani s. et. olay şu* ;

-ana öğünlerde ekmekle doydugunu hissettigini siklemezcesine, gırtlagından fışkırana kadar yemeye devam.
-ara öğünlerde, cips, çikolata, süt, obur cubur bisküvi kilonun anasını aglatıyo.
- Bisküviyle cipsle işim olmaz diyosan: Ateş seni çağırıyor. Burger King'e gidiyosun, elemana derdini anlatıyosun, kredi kartını veriyosun, kilonu alıyosun kardeşim.

- Son çare olarak, gece uyumadan önce patates kızart, ekmegin arasına bas, süt'le birlikte tüket. Sonra dooogru yataga. Garanti çözüm.

- GNC ürünlerini de öneririm (daha saglıklı en azından :).
  • 0dy  (28.02.10 23:47:36) 
MAKARNA :) 7/24

sakın abur cubura abanma
cevizli pestil ye, tahin-pekmeze ekmek ban ye ama sanayi tipi abur cuburdan kaçın!
  • kediebesi  (01.03.10 00:30:51 ~ 09:22:11) 
hacı günde üç öğün ve üç çeşit yemek ye, artı öğünler içinde son öğünü cok gec saatte ve ekmeğe abanarak ye, 1 ay da benim gibi 12 kg alırsın:(
bu atraksiyona başlamadan önce 176 cm boyunda 73.5 kg ağırlığında bir adamdım ( yani boy kg orantısı gayet yerinde fiziksel olarak mükemmel durumda idim )
sigarayı bırakmaktan mütevellit yemeğe saldırdım ve şimdi bu haldeyim. karın bölgemde tipik pilates topu yutmuş insan edası var. sonra da kaliteli bir spor salonu olsun hatunu bol olsun ki gaza gelip karnımda ki yağ birikintisini atar eski halime dönerim dedim 1300 $ domaldım. ama veremiyorum bu kilo yu üühühühü....
  • gnl rkn  (01.03.10 00:56:54) 
abicim sakin ola kilonu yag olarak alma. insan gibi git spor salonuna sporunu yapip duzgun duzgun al kilonu.


  • osuruklu  (01.03.10 09:20:38) 
bence pekmez ve balık yağı (kapsülde olanları tavsiye ederim) içseniz, makarnaya, hamburgere abanarak aldığınızdan biraz daha saplıklı kilo alırsınız. Hem vücut hamallık edeceğine bi fayda görür.


  • clarissa dalloway  (26.09.11 22:19:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.