[]

Bana şu telefonun eksilerini söyler misiniz?

telefon şu: www.epey.com

Almak üzereyim, benim gördüğüm eksiler: micro usb, snapdragon 625. başka bir şey görüyor ya da biliyor musunuz?


kullanan varsa artıları da alabilirim.

 
eğer hattın vodafone ise 4g internette sorun olabiliyor, xiaomi nin 800mhz bandı kapalıyken vodafone türkiyede 4g hizmetini bu bant üzerinden veriyor bu yüzden mobil internet konusunda sıkıntı yaşayabilirsin, diğer hatlar interneti farklı bantlar üzerinden verdiklerinden xiaomi ile uyuşuyorlar bildiğim kadarıyla.

telefon konusunda bu adamın incelemelerini izliyorum, günlük kullanım açısından değerlendiriyor, videonun hakkında kısmındaki timecode lardan merak ettiğin kısımlara atlayabilirsin

www.youtube.com
  • freebird5406_2  (18.06.18 14:57:23 ~ 15:15:26) 
Gece çekimi kötü olabilir diyafram açıklığı ile. Kasa kalitesi düşük muhtemelen, flagship ve son çıkan bazı modeller haricinde Xiaomi kasaları biraz çürük oluyor. Jerryrigeverything videolarına bakmak lazım. Fiyat güzel, ben olsam Xiaomi mi a1 alırdım.


  • bos gezenin bos ustasi  (18.06.18 15:13:50) 
Ben olsam moto z alırdım 1299tlye yaninda vatan bilgisayar batarya motomodunu hediye ediyor bu telefonu 2 ye katlar.
Onun dışında ortalama bir telefon parasının hakkini verir, kamera sensor boyutu belli değil bulamadim ama düşük ışıkta vasat vasat-vasat altı foto çeker piksel boyutu iyi sayılır. ithalatci garantisi süründürür. Onun dışında gayet iyi, Snap 626 orta segment için sağlam işlemcidir, yarı yolda bırakmaz güzel alet paket olarak.

  • karacigerim vur kadehlere  (18.06.18 17:41:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.