[]

almancı istanbul turu

almanyadan kuzenim geldi 24 yaşında kadın , klasik istanbul sevdalısı ama muhafazakar kapalı birisi, ona birgünümü ayırmak istiyorum nasıl bir yol haritası izlemeliyim, nereleri gezdirip nerelerde yiyip içirmeliyim mekan mekan semt semt yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, daha önce hiç gezdirmedim kendisini, zaten ilk kez görüşüyoruz orası da ayrı hikaye , teşekkür ederim




 
bağcılar'a goturmek lazim ki alamancilarin bu istanbul romantikligi bitsin, millet nasil bir kaosta yasiyor gorsunler.

ha yok dersen cami cami dolastirican iste. sultanahmet, suleymaniye, rustem pasa, aya sofya, sehzade vs. geri donup turkiye cok guzel cok dislaniyoruz burada VATANimizdan uzak falan deyip reis'e oy verecekler ordan.
  • robokot  (18.06.18 02:40:57 ~ 02:41:34) 
Ayasofya, Sultanahmet, Yerebatan Sarayı'nı gezin, Gülhane Parkında dinlenin Yeni Cami'de güvercinlere yem verin, oradan Beşiktaş'a geçin. Dolmabahçe sarayına gidin. Ortaköy bence overrated olmasına rağmen kadınlar nedense seviyor oraya gidin. Dini bütünlüğü ölçüsünde kutsal emanetlere gidebilirsiniz. Çok değilse de Topkapı Sarayı Harikadır. Sonra daha klişe olaylara da girilebilir. Boğaz turu güzeldir. Kanlıcada ballı yoğurt Çamlıca tepesi (Burada kahvaltı güzel olur daha kalabalıklaşmadan mesela). Galata kulesinin seyri harikadır. Kadınlar bir de (bence muazzam bir yer değil ama) piyer lotiyi çok seviyorlar. Kız kulesi manzarası için beşiktaştan üsküdar iskelesine geçip on dakikalık bir yürüyüş idealdir. Emirgan korusu İstanbul'da doğayı hissedebileceğiniz çok tatlı bir yerdir. Heybeli ve Büyükada'da bisiklet turları da çok keyiflidir. Seçin beğenin alın.


  • istanbul beyefendisi  (18.06.18 08:08:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.