[]

kurban bayramı ve 30 ağustos için tatil planınız var mı?

normal denizli yaz tatilimi temmuz ayında yapacağım. onun dışında bir tatil planı yapmadım. kurbanda yurt dışı yapayım dedim fiyatlar uçuk geldi. keza 30 ağustos için de öyle. minimum gidiş dönüş en yakın yurt dışı 700 TL. kurbanda gidersem 4000 TL gibi 30 ağustos'da gidersem 2000 tl gibi bir harcama yapacağım aşağı yukarı. temmuz tatilimde aile ile olacak 1 hafta max 2000 tl çıkar çebimden. 5 kişi için. neyse.

şimdi benim araba kredi borcum var, bedelli bekliyorum, ve yaklaşık 25K'lık bir yüksek lisansa başlayacağım önümüzdeki aylarda. Yani önümüzdeki 6 ay baya bir paraya ihtiyacım olacak. Bu durumu da düşünürsek ağustos ayındaki tatiller için bir plan yapar mıydınız? yoksa para mı biriktirirsiniz? tatiller çok iyi denk geldiği için, özellikle kurban, bir yerlere gidesim var. ama bana bedeli pahalı olacak gibi. ödemeleri yine yapardım bir şekilde ama zorlanırdım. bedelli ve yüksek için de bir miktar kredi çekmeyi düşünüyorum. biraz da nakitim var.


 
ödemen çok ise tatile gitme bence ama sanırım araban var. arabayla yunanistan'a gidebilirsin. thasoss'ta fiyatlar oldukça uygun.


  • kumulatifvergimatrahi  (17.06.18 18:11:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.