[]

Kahvaltı

Yarın bir kahvaltıya gideceğim, bir şey yapıo götürmek istiyorum ama ne yapabileceğimi bilemedim. Şöyle durumlar var
- Evdeki hemen hemen herkes rejimde; hamurişi, börek, çörek olmayacak. Aynı şekilde, çoğunluğu karbonhidrat olan patates salatası gibi ağır bir şey olmayacak.
- Bende fırın yok ama akşamdan hazırlayıp sabah erken onlara götürebilirim ama gece buzdolabında beklemekten etkilenmeyen bir şey lazım.
- Aramızda yarım saatlik yol var ama buz aküsü, yalıtımlı torba var; onları kullanabilirim.

Ne yapılabilir?

 
Yumurta ve muz ile krep olur mu? Muz, yumurta ve biraz kabartma tozunu iyice çırpıp krep gibi pişiriyorum ben, çok güzel oluyor. Sona kalan hamurun içine bol kakao ekliyorum, bir kısmı kakaolu oluyor. Akşamdan yapıp buzdolabına koysan sabah orda isitsaniz da isitmasaniz da yenir. Üzerinı biraz da meyveler ve varsa akcaagac surubu ile suslersin. Hem basit hem de lezzetli oluyor.


  • fraise  (15.06.18 18:19:28 ~ 18:21:29) 
Kahvalti sonrasi yemek icin meyve salatasi olabilir.
Ya da reçelli yoğurt da olabilir.

  • Amaranta ursula  (15.06.18 18:21:34) 
Su rendelenmis havuc ve yogurtla yapilan meze turu sey geldi aklima adini bilmiyorum. Kahaltida gider mi t ama ben yerdim gayet.


  • stavro  (15.06.18 19:12:18) 
Cok mu basit olur bilemedim ama peynir toplari yapabilirsiniz belki asagidaki gibi:

yemek.com
  • unionall  (15.06.18 20:08:49) 
Salata -cevizli, cranberryli/kuru üzümlü. Çok ekşi ya da baharatlı olmayan bir salata sosuyla yanına.

Ya da az şekerli çilekli limonata?
  • buf-e kür  (15.06.18 20:20:24 ~ 20:20:44) 
Yoğurtlu veya domates soslu biber kızartması. Kırmızı ve yeşil biber. Üstüne de kıyılmış maydanoz.

edit: aceleyle tam yazamamışım ya, bir sonraki kahvaltı daveti için aklında olabilir iye yazayım istedim. kızartma dediğime bakma sen, çok az zeytinyağı ile kavuracaksın kare doğranmış biberleri. aynı kızartma tadını veriyor ama cılk cılk yağ olmuyor.
  • Phoebe  (15.06.18 21:44:30 ~ 16.06.18 17:42:27) 
instagram.com


Ben de gittiğim bi kahvaltıya yaptım bundan. Çok beğenildi. öneririm. Yalnız ben kek kalıbında değil de muffin kağıtlarında yaptım.
  • naksidil  (15.06.18 23:03:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.