[]

Siyasi Olaylar Silsilesi

Bize ne anlatmaya çalışıyor sizce? Yorumları merak ediyorum. Şöyle silsileyi sıralayayım:

-Kandil operasyonu
-Demirtaş'a idam istemi
-Gizli videoların sızdırılması
-Suruç olayları

Ak parti bütün kürtleri karşısına mı aldı? Neden böyle bir şey yaptı? Mhp ile ittifak kurduğu için mi?

 
milliyetçi cepheyle ittifak yaptığı için bunu yapıyor. eğer hdp barajı aşarsa mecliste hiç bir şekilde çoğunluk akepenin olmuyor. ana sebepler bunnar.


  • mikahakkinen  (15.06.18 01:19:39) 
İlk yazdığın milliyetçi duygularımıza tahrik
Diğer ikisi mağdur severliğimize tahrik
Sonuncuyu yorumlamak için daha erken. Münferit bir olay olabilir veya bir üstteki madde.
  • oguz altun  (15.06.18 01:20:17) 
-Gizli videoların sızdırılması

Bunu bir operasyon olarak düşünmeyin. O toplantıdaki aptal bir akplinin işgüzarlığı sadece. Yol kazası denilebilir ancak.

7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki şiddet ortamını hatırlıyorsunuzdur. 24 Haziran ile 8 Temmuz arasında da aynı şeyi görmekten çok korkuyorum. Ve maalesef emareler onu gösteriyor.
  • amortisman  (15.06.18 01:28:14) 
en büyük adımı atladığını düşünüyorum, kafasına go pro takıp askerlerimizi şehit eden pkk videosunun yayılması.


  • Photographer  (15.06.18 01:36:29) 
Valla bana tesadüf gibi gelmiyor videoların sızdırılması. Bilinçli olarak yapılan bir şey gibi geliyor.

@photographer, aynen öyle onu unutmuşum. Mobilden editleyemiyorum ancak burdan ekleyeyim onu da.
  • oekuklu  (15.06.18 01:47:56) 
ikinci dikkatimi çeken şu sandıklara sahip çıkın bunları dışarda söylemem dediği videoda, benim izlediğim 2 farklı açıdan video çekildiğiydi, bir açıdan değil.

çeken 1 kişi değil yani.
  • Photographer  (15.06.18 01:50:13) 
Aynen öyle. O video başka açıdan çekilmiş, ki basına kapalı bir ortamda en az iki kişinin böyle videoya çekmesine nasıl izin verildi? Hiç fark edilmedi mi?


  • oekuklu  (15.06.18 01:51:39) 
benim tahminim seçimleri kazanmak istemediği yönünde. bundan daha fazla konuşmayı sağlığım açısından pek uygun bulmuyorum. ortam malum.


  • Photographer  (15.06.18 02:03:52) 
1. Her secim oncesi petrol bulunmasi, bor rezervlerimizin zenginliginin ortaya cikmasi gibi standart bir operasyon. Maalesef bunun bile ciddiyeti kalmadi, yazik.
2. Milliyetci oylara yonelik ve ikinci tur icin on almaya yarayacak siyasi bir hamle. Yillardir bildikleri ve verim aldiklari tek strateji kutuplastirma.
3. Hayatin olagan akisi.
4. Suriyeden fuze arttirmak, halay bombalamak gibi cirkin bir gerilim.
  • dunal  (15.06.18 12:20:20) 
@oguz valla ben öyle düşünmüyorum. Benzer söylemler 7 hazirandan önce de söyleniyordu. İşte hdp akp ile anlaştı başkanlığı getirecek diye. Başkanlığı bize musallat eden mhp oldu


  • oekuklu  (15.06.18 12:45:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.