[]

2.5 Ayda dolgu duser mi?

Merhaba

2.5 ay once yapilan kompozit dolgu dis fircakarken cikti yerinden. By normal mi sizce? Hastanede yaptirdim Doktoru sikayet etmelimiyim sizce?

Saygilar

 
dusmemesi lazim ama sikayete gerek yok bence, her ufak tefek seyi sikayet edeceksek memlekette doktor kalmaz. gidin tekrar doldursun. ufak bir hata, insanlik hali olur boyle seyler.


  • cooperr  (14.06.18 20:18:02) 
Aynısı başıma geldi. Dolgu oynamaya ve diş hassasiyet yapmaya başladı. Özel doktora gidiyorum. Ona gittim, tekrar yaptı ve para almadı. Belki 10 küsür sene oldu, azı dişlerimde hep doldu var ve hiçbirinden şiketim yok.

Bazen olabiliyor. Tekrar tekrar olursa şikayet edin tabi.
  • malheiros  (14.06.18 20:23:43) 
Tesekkurler

Aliniyorsunuz ama hizli yapti baştan savma yaptı. Cunku alt dişe yaptığı Halen duruyor.

Kompozitlerde düşme sorunun sık olduğunu biliyorum ama bu o anda yapılan baştan savma durumu canımı sıktı. Diğer hastayı bekletmek için hızlı yaptı. Diğerini ise gayet usturuplu yaptı ve Hale’n duruyor.

O kadar para veriyoruz bunun karşılığında da aynı kalitede hizmet beklemek yanlış mısır?
  • mertozkoy  (14.06.18 20:31:51) 
kalite beklemekte haklisin ama ilk seferde sikayet dogru degil. insandir, hata yapar. siz hic hata yapmadiniz mi? ya da malzeme hatasi olabilir. tekrarlanirsa discini degistirirsin, biter gider.


  • cooperr  (14.06.18 21:12:17) 
Bazı durumlarda dişin durumu dolguyu sağlam şekilde tutmaya müsait olmayabiliyor. O zaman doktor kanal vs. gibi daha ağır bir tedaviyi ertelemek adına dolgu yapmayı tercih edebiliyor. Yani duruma göre normal olabilir. 1 yıl dayanır diye yapmıştır ama tutmamıştır. Haliyle doktor açıklama yapmadıysa (ki yapmalılar) bilemezsiniz. Haklı olduğunuza emin olduğunuz bir durum ve kötü niyet olmadığı sürece insanları şikayet etmemelisiniz. Haksız yere şikayet ettiğinizde, hasta-doktor güven ilişkisini bozuyorsunuz ve doktorlar da kendilerini en güvende tutacak yolu izliyorlar. Mesela geçici tedavileri pas geçip direk kanal veya çekim yapsa, sizin bu durumu anlama şansınız da yok, hoş olur muydu? (doktor değilim)


  • mikro patlama  (14.06.18 21:51:26) 
tekrar yaptı ve para almadı +1


  • Big bada bum bum  (15.06.18 00:00:04) 
Gidin tekrar yapsın şikayet edilecek bir şey yok. Para da almaz büyük ihtimalle.


  • thewhitewolf  (15.06.18 01:43:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.