[]

Bodrum

İnsanlar neden bayramlarda akın akın Bodrum'a gidiyor? Neyi var bu kadar Bodrum'un? Kaş'a gidin Side'ye gidin Marmaris'e gidin. Bir sürü yer var. Neden illa Bodrum? Beyaz Türklerin toplanma mekanı mı burası?




 
Bir sürü koy var ve manzara güzel. Belediyesinin de çevrecilik ve şehir planlama zerre sikinde olmadığı için her metrekaresini imara açıyor ve neredeyse İstanbul nüfusunun yarısını alacak kadar yazlık var. O yüzden insanlar gidiyorlar. Gidebiliyorlar. Bodrum'da yazlığımız var demek prestij gibi bir şey. Bodrum'da dağın başında yazlığın olsun, karşındakine "Bodrum'da yazlık" dediğin zaman artı puan geliyor.


  • malheiros  (14.06.18 20:32:58) 
daha nezih olduğunu iddaa edebilirim bodrumun diğer yerlerden, adı var bir kere side ye gittim demekle bodruma gittim yha havasını atamazlar yoksa.


  • eja  (14.06.18 21:26:52) 
aslında bodrum küçük, basık ve tatil yapılacak en son yerlerden biri.

bodrum'a gidiyorum diyenlerin çoğu bodrum çevresindeki yerleşkelere, köylere, tatil köylerine vs gidiyorlar.

turgut reis'e giden adam bile bodrum'a gidiyorum diyor. güvercinlik, gümüşlük, torba, gümbet, türkbükü, bargilya vs muğla'nın neredeyse bütün sahil şeridini bodrum olarak adlandıran bir yurdum geneli var.

ilginçtir ki marmaris, didim, datça falan bir şekilde bağımsızlıklarını kazanabilmiş yerler, oralara gidenler bodrum'a gidiyorum demezler:)
  • makbur  (14.06.18 22:12:41) 
Bodrum küçük İstanbul çünkü, ihtiyacın olan her tür, her şeyden orada var. Bilmeyen Bodrum'u merkezden ibaret zanneder, halbuki gerçekten her tada ve bütçeye hitap eden ortamı var. Bir diğer artısı da uçaktan inip tatil ortamına geçmenin 30 dk falan sürmesi. Mesela Kaş'a gitmek için Dalaman'dan 4 saat yol çekmen gerekiyor, Side ve Marmaris de öyle uzak.

Yılda 4-5 kere falan Bodrum'a gidiyorum, genelde cuma akşam mesai çıkışı uçağa binip pazar gecesi dönüyoruz. Çok keyifli oluyor.

Edit: bu arada Bodrum yarımadası'nın tamamına Bodrum denir, yani Yalıkavak'tan GÜmüşlük'e, Torba'dan Bitez'e Bodrum diyorlar, bunun sebebi de o yarımadanın adının Bodrum olması: turkeytravelplanner.com Ki zaten Bodrum merkez ve civarında kesinlikle tatil yapılmaz, leş bir ortamı var.
  • roket adam  (16.06.18 01:04:17 ~ 01:05:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.