[]

Havuz temizliği

>>Bir üniversitenin havuzu mu daha temizdir?Yoksa İstanbulun göbeğinde 5 yıldızlı bir otelin havuzu mu? Kapalı havuz ikisi de.

>> Giren çıkan pek yok otelde. Üni havuzu aksamları yoğun. Ve gündüzleri cocukların dersleri oluyor. Karar veremiyorum bir türlü üyelik için. Otelde bir de avantaj olarak saat(sabah 6 aksam 11) ve ortamın güzelliği var. Bilmiyorum nedendir ama otele sanki her türden insan geliyor, havuz temiz olmayabilir diye düşünüyorum. Belki yanılıyorumdur.


 
o her türden insan üniversiteye gelmiyor mu?


  • Photographer  (14.06.18 16:48:48) 
Gelmiyor. Üniversite öğrencileri ve personeli giriyor sadece.Bişiler yazıcam ırkçı damgası yiyecem de her milletten insan gelmiyor üni havuzuna. Genel temizliği, tuvalet,dinlenme alanı vs harika ötesi otelin.


  • ırene adler  (14.06.18 16:50:14 ~ 17:04:26) 
Hangisinin tuvaleti daha temiz? Kullanıcı kalitesini en iyi tuvalet belli eder.
Bir de Sudayken gözlerinde çok hafif bir yanma hissediyor musun ona bak. O da havuz kimyasallarında cimri davranmadıklarını gösterir.

  • oguz altun  (14.06.18 16:59:20) 
Otel daha çok önem verir gibime geliyor, üniversite havuzunda mikrop kapılsa ya da suyun değerleri olması gerekenden düşük çıksa kimden neden çekinsin?

Ama otel çekinir bundan, ayrıca otel daha sakin demişsiniz. Doğal olarak sakin olan havuz daha az kirlenir.

Duş almadan havuza giren bir yüzücü 20 ton su kirletiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben olsam otele güvenirim, çok kafaya takıyorsanız gidin havuz ile ilgilenen kişiyle görüşün. Adamın olaya ne kadar hakim olduğundan anlarsınız zaten.
  • John Bloor  (14.06.18 17:11:38) 
yaz geldi şimdi, otel de az buz değildir 5 yıldız diyorsun, bu kadar para verene kadar acaba açık havuz terch etsen daha iyi olmaz mı?


  • Photographer  (14.06.18 18:04:08) 
Kimyasal değil ozonla temizlenmesi
Daha iyiymiş ona da bak isterse

  • fasulyek  (14.06.18 18:18:07) 
Otelde kalmak ya da havuzuna girmek için extra para veriliyor haliyle her önüne gelen giremiyor. Ama ünide okuyan çalışan değişik türlerde temizliğine dikkat etmeyen vs insan olabilir ve öuhtemelen bedava diye akın akın geleceklerdir. O havuz olur sana sidikli su. Bence otel.


  • condom kurşunu  (14.06.18 20:26:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.