[]

masaj-fırsat sitesi-güvenilirlik üçgeni

annem(60) son zamanlarda bel ağrılarından sıkıntılı. bana masaj yaptırıyor. ben de düzgünce prof bi yerde masaja götüreyim dedim ama kendisi muhafazakar bi tip. fırsat sitelerinde ıslak alan kullanımı dahil diyor. masaja girmeden bir hamam faslı iyi olur. ama hamamın karma olması rahatlasın diye götürdüğüm annemi iyice gerecek. öyle olursa hiç götürmesem daha iyi diyebilirim. şimdi ben daha önce hiç böyle bişey satın almadığım için buraya sorayım dedim.

şimdi ben

1) güvenilir
2) hamamı kadın&erkek karışık olmayan ve masözü olan(vardır da ben not düşeyim yine)
3) profesyonel bir yer

arayışındayım. daha önce gidip tecrübe ettiğiniz ve bana önerebileceğiniz yerler var mıdır?

yer: istanbul-anadolu yakası(bostancı-maltepe-pendik tercih sebebi)

 
kılıç ali paşa hamamı üç koşulu da sağlıyor. ama fiyatlar biraz tuzlu (sitelerinde var)
(masaj, hamamdan ayrı olarak profesyönel masör/masözler tarafından yapılıyor)
(gündüz kadınlara akşam erkeklere hizmet veriyor)
(evet gittim)
  • dilemma of subscribtionability  (14.06.18 16:38:04 ~ 16:38:53) 
Kadin erkek karisim hamam sayisi cok cok az zaten. Istesen denk getiremezsin.


  • stavro  (14.06.18 17:24:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.