[]

Superonline Onay Vermememe Rağmen Tarifemi Değiştirdi

Merhabalar,

Olabildiğince kısa anlatmaya çalışacağım. Hafta başında Superonline'ın bir şubesinden beni arayıp, mevcut tarifemin kısa sürede biteceğini, artık o tarifenin aktif olmadığını ve istersem 5'i 1 yerde adında yeni bir tarifeye geçebileceğimi söylediler. Bu arada mevcut tarifem de Kasım ayının sonunda bitiyor. Yani 5 aydan fazla süre var.

Mecut tarifem:
6 GB Mobil İnt. + 500 dk. her yöne + Ev interneti (50MBit, 75 GB AKK'li)
Fiyat 90 TL/Ay

Bana önerdikleri:
5 GB Mobil İnt. + 500 dk. her yöne + Ev interneti (25MBit, 50 GB AKK'li) + Turkcell TV+
Fiyat: 135 TL/Ay ve 2 Yıl taahhüt

Aradaki saçmalığı farketmişsinizdir. Kullandığım tüm özellikleri düşürüp fiyatı 45 TL artırmak istiyorlar. Ben de fiyatın çok yüksek olduğunu ve farklı tarifeleri incelemem için beni 2 gün sonra aramalarını söyledim.

Ancak dün sabah bir baktım tarifeye geçirilmişim. Hemen aradım SO'yu, benim böyle bir talebim olmadığını, bu geçişin iptal edilmesi gerektiğini söyledim. Şikayet talebi oluşturuldu ve bana 'Taahhütname imzalamadığınız için zaten geçmiş sayılmazsınız' dendi. Ancak bir yakınım da başına aynı şeyin geldiğini ve eski tarife aktif olmadığı için eski tarifeye geçişin mümkün olmadığını söylediklerini belirtti.

Sorum şu; şikayet talebim olumsuz sonuçlanırsa eski tarifeye geçmek için neler yapabilirim. O kadar sinirlendim ki (kendi kafalarına göre iş yapmalarına) gerekirse dava bile açabilirim.

Konuyla ilgili fikri, tecrübesi olan arkadaşların desteğini bekliyorum.

Teşekkürler, iyi bayramlar.

 
birde superonline.com da login olup hesabım veya internet sekmasi altında taleplerim diye bir yer var tüketici şikayeti oluşturabiliyorsun orayada ayrı yaz ilgileniyorlar


  • eja  (14.06.18 21:31:57) 
d-smart'ta benzeri bir şey başıma gelmişti. ses kayıtlarını dinliyorlar; haklısınız diyip durumu düzeltiyorlar.

çağrı merkezindeki sıradan personel pek insiyatif alamaz. öyle bir durum oluşursa üstünü/müdürünü bağlamasını talep et. o kişinin de direk ulaşabileceğin bir telefon numarasını ısrarla iste yoksa işin çok çok uzayacak. dava vb. tehditini hemen yapma.
  • redlinetheturk  (15.06.18 08:30:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.