[]

Kitapyurduna alternatif olsanız deneyi değişik yapardiniz

Büyük bir yayınevi Kitapyurdu tarzında hem kendi kitaplarını satmak istesem hem de başka yayınevlerini Kitapyurdu Dr idefixten

Neyi farklı yaparsa tutunur. Reklam dışında pazarlama olarak

Şu an tek bir avantajı büyük bir yayınevi olması

Siz farklı özellik ne olsun isterdiniz

 
*ney değişik yapardiniz
Olacak soru (mobilde düzeltemedim)

  • seyyar satıcı  (14.06.18 09:48:43) 
Mesela bir süreliğine kargoyu bedava yapabilirdim


  • archery  (14.06.18 10:13:28) 
Yenilikçi olması lazım. Örneğin e-kitap da satmalı, tabi e reader da satmalı. Türkiye'de bulunmayan ve sevilen bir ürün getirebilirse iyi olur mesela. Dnr kobo'yu getirmişti. Birçok insan amazondan vs alacağıma gider dnr dan alırım dedi. Siz de böyle bir şey yapabilirsiniz.

Kutu oyunu tasarımı ile ilgili bir yarışma yapabilirsiniz. Yani bizden de tabu Monopoly tarzı bir oyun çıkması için bir yarışma yapın. Birinci seçilen ( oylama net üzerinden olabilir) oyunu siz basın, sonra kazanana bir ödül verin. Kazanan hem küçük bir telif alır bir de ödül. Bu da sizin reklamınızı iyi yapar bence.
  • Fusha  (14.06.18 10:51:58) 
Mutlaka e-kitap olmalı ve bunu diğer satıcılar gibi basılı kitap ile aynı fiyata değil gerçekten uygun fiyata sunmalı.

Düzgün bir e-reader satışı yapmalı ve arkasında durmalı.

Hizmet kalitesi yüksek olursa her türlü iş yapar. Kitaba para veren insan bilinçlidir. İyi hizmet alırsa mutlaka geri dönüşü olur.
  • shotcrete  (14.06.18 15:16:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.