[]

Zorlu tuvaletten sonra popom acıyor, rahatça oturamıyorum

Soru biraz iğrenç, çocuksu ve tuhaf geliyor kulağa, biliyorum ama yine de sormam lazım.

Ramazan dolayısıyla fazla su tüketemiyorum, havalar da malumunuz çok sıcak. Her neyse, fazla katı beslenmekten ve az sıvı tüketiminden dolayı kabızlık kaçınılmaz oldu benim için. İki gün önce tuvaletimi yapmaya çalıştım ve başardım ama adeta doğum yapar gibi canım yandı. Popo kısmım iki gündür çok acıyor. Yırtık mı vardır acaba? Tuvalet yapmaya çalışınca tuvalet kağıdına kan geliyor hala. Kendi kendine geçmez mi bu? Ne yapmam lazım doktora gitmek haricinde? Tuvalete gidince ağlatan bir acı hissediyorum ya :(


 
Rektoderm. Nohut büyüklüğünde popo içine sür. Yırtıktır o. Fazlası başağrısı yapar.


  • mithrilfender  (13.06.18 18:43:59) 
Yirtik olusmus olabilir. Sivi tuketimine agirlik verin, lifli beslenin, bagirsak ve diskilama duzenini bozan fast foodlardan uzak durun. Kronik hale gelmeden gecmesi icin kabiz olmamaniz lazim. Isiniz bitince cok sert bir sekilde silmeyin bir de.


  • voyager 1  (13.06.18 18:45:54) 
Evet artı ılık su hazırlayıp içine oturabilirsin bir de duphalac kullan dışkının yumuşaması gerekiyor tekrar tekrar zorlanmaması için.


  • pastörizesüt  (13.06.18 18:46:00) 
Anal fissür şikayetleri. Lifli gidalar, sebze-meyve yiyin, bol sıvıyı ihmal etmeyin kabız olmamaya çalışın. Sıcak su dolu leğene günde 3-4 sefer oturup anestol-rektoderm-proctolog'dan birini alıp sürün.


  • karacigerim vur kadehlere  (13.06.18 18:51:54) 
Anal fissür olabilirsiniz.


  • yanginmerdiveni  (13.06.18 19:17:26) 
Bir de stresten uzak duracaksın. Yoksa kabızlığın baki kalır.


  • malheiros  (13.06.18 19:22:00) 
Geçmiş olsun anal fissür, acilen gidip tedavi olmalısınız. Ben ağlıyodum artık acıdan düşün, mutlaka git doktora.


  • Boris  (13.06.18 19:41:13) 
Anal fissür.
Tedavi: ultraproct pomat
Alın eczaneden reçetesiz 3-5 liracık bi şey. 2 hafta da cenneti yaşarsınız
  • bir demet ben  (13.06.18 22:17:50) 
hic dogum yaptınız mı?


  • imnotsureabout  (13.06.18 22:40:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.