[]

Play Station 4

Merhaba, play station 4 almayı düşünüyorum. fazla bilgim yok bununla ilgili. çok farklı fiyatlar var. En uygun model hangisidir ve nerden alınır? teşekkürler.




 
Genelde en uygun n11 de oluyor. Ama şu an Sonyde de kampanya var. Bakmak lazim.
4k TV varsa pro Al. Yoksa 500luk de yeterli olur.

  • valentinov  (13.06.18 13:54:41) 
GB'ına takılmamanı tavsiye ederim. Normal HDD Hard Disk alıp oyunları ona da yükleyebiliyorsun o yüzden 500 GB'lık al bence. Fazla bilgim yok diyorsan da zaten pro olmayan da yetecektir sana.


  • mutantking  (13.06.18 14:07:33) 
Yeğenim için Vatan'dan aldık bugün. 500gb Slim+3 oyun 1600 lira. Eurasia garantili olmasına dikkat edin. 4K tv'niz yoksa Pro almaya gerek yok. 500GB Slim versiyonu gayet iş görür.


  • nopnog  (13.06.18 14:07:54) 
Tamamen sizin beklentinize bağlı.

Pro- 4k destekleyen bir televizyonunuz yoksa, ortadaki fark çok küçük olacağı için paranın karşılığını alamazsınız pek.

Ps4 slim ya da normal kasa için de unutmamak gereken, slim kasada ses çıkışı yok. Yani siz televizyon ya da dahili hoparlörü olan bir monitör kullanmayacaksanız, ses çıkışını sadece kol üzerindeki jack girişinden alabilirsiniz. Bununla başa çıkma yöntemleri var ama ekstra aparatlar falan gerekiyor, baş ağrıtıyor. Benim durumum o mesela, çok can sıkıcı.
500gb-1tb dahili hafıza farkı ne yöntemle oyun alıp oynayacağınıza bağlı. Siz "cd oyun alır koleksiyon yaparım ya da oynadıkça cd takaslarım" diyorsanız, dahili hafızanın pek bir önemi yok. Yok siz "ps store üzerinde habire güzel indirimler oluyor, yakaladıkça alırım. Cd mi kaldı artık kim uğraşıcak" diyorsanız, hafıza mühim. Zaten gerekirse harici belleklerle de destekleyebiliyorsunuz onu.

Fiyat performans olarak Ps4 slim 500 gb mantıklı. Şu an 1300 civarı bir fiyatı var. Oyunlu paketlere çok fazla yönelmemenizi tavsiye ediyorum çünkü o paketlerdeki oyunların hepsinin piyasa değeri 50 lira falan şu an. Kuzenim almış mesela geçen hafta, 500gb Slim + 3 oyunlu bir paketi 1800 liraya. O oyunların üçünü aşağı yukarı 200 liraya almak mümkünken, 500 lira vermiş oldu.
4k televizyonunuz varsa, geleceğe de dönük bir alışveriş olarak pro mantıklı.
  • cay koy geliyorum  (13.06.18 14:20:08) 
1 tb slim model (cuh 2016b) al. 500 gb hemencik doluyor. arada fazla fiyat farkı yoktu zaten.
pro mro hikaye o işleri geç.

  • yazar yazmaz yazan yazar  (13.06.18 14:21:48) 
paradan yana sıkıntın yoksa pro al. bakma sen insanların pro mro alma dediklerine. bundan bi sonraki alacağın televizyon 4k olacak zaten. e 5e geçmeye de en az 3 yıl var diye açıklama yaptılar.
yeni pyunlar gümbür gümbür geliyor. keyif ala ala oynarsın.

yoksa en düşük model de her türlü işini görecektir yani.
  • baharat  (13.06.18 15:02:29) 
2. EL oyunsuz 500 gb eski kasaları Maks 800-900 e alabilirsin sakın gidip sıfıra 1600 verme. zaten 3 yıl sonra ps5 ler çıkacak.


  • KendineAteist  (13.06.18 15:12:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.