[]

cumhurbaskani adaylarinin katildigi bir oturum

bilindigi uzere defalarca davet edilmesine ragmen, davete icabet etmeyen bir kisi yuzunden bu oturum gerceklestirilmiyor. benim aklima su takildi, soz gelimi sayin ince neden butun adaylari bir acik oturuma davet edip bu oturumu gerceklestirmiyor? yani sanirim gelmeyecek bir kisi olacaktir. simdi bunu gerceklestirseler secmende 'kendileri calip kendileri oynuyor' izlenimi olusur diye mi? degilse neden yapilmiyor, akil edemeyeceklerini sanmiyorum.




 
Terör örgütlerine terör örgütü diyemeyen, seçim beyannamesinde de teröre yönelik bir mücadele düşünmeyenlerle bilmem ne tür bir oturum yapılabilir?


  • 1adam  (12.06.18 21:50:59) 
"parti genel baskanlari neden acik oturum duzenlemiyor?" dememistim fakat yine de buyur:

chp(sayfa 153): secim2018.chp.org.tr

iyi parti(sayfa 50): iyiparti.org.tr

milliyetci hareket partisi(sayfa 109): www.cumhurittifakimilletakli.com

akparti(sayfa 316): www.aksam.com.tr

bu 4 partinin de pkk, pyd, feto vb olusumlara teror orgutu degildir dedigini gormedim.

ayrica faydasi olur:

lmgtfy.com
lmgtfy.com
lmgtfy.com
lmgtfy.com

ve dahasi
  • seksli harf  (12.06.18 22:19:58 ~ 22:21:03) 
Hem kendileri calip kendileri oynuyor izlenimi olabilir belki hem de o oturumda mutlaka adaylarin birbirinden farkli soylemleri olacaktir. Mesela meral aksener "ikinci turda erdogan beni karsisinda gormek ister" diyecek, ince ile karamollaoglu "ikinci tur olmayacak, ilk turda ben kazanacagim" diyecek. Yani bu oturumda mutlaka adaylari birbirine dusurecek sorular vs olacaktir. Bu durumda da karsi tarafin secmeni "ittifak simdiden catirdadi" diyecek. Oy verecegi varsa da vermeyecek. Karsi karsiya gelmeyecekleri, kavgasiz gurultusuz bir oturumda da "elele verip erdogani alt etmeye calisiyorlar" algisi olusacak, duygusal secmen de korumaya gecip oy vermek istemese bile bu sebepten oy verecek. Yani siyaset bilimci degilim ama sanki bence tum adaylarin olmadigi bir oturum iki ucu boklu degnek olabilir. Bence bu mantikla ne ince ne aksener ne karamollaoglu ne de demirtas birbirleri hakkinda ne kotu elestiri yapiyorlar ne de elele gozukuyorlar.


  • unionall  (12.06.18 22:50:27) 
@ seksli harf
Soruyu ben sormuştum gibi araştırmışsın :) tikini kendin ver gayri, ben yapamıyorum.

  • 1adam  (13.06.18 01:49:52) 
çok can sıkıcı bir trollsün sen. biliyorsun değil mi kendini!

daha düne kadar şehit haberlerini verdirmeyen!

osloda pazarlık eden!

dolmabahçede mutabakat açıklayan!

apoya güzellemeler yapan!

hendeklere, çukurlara göz yuman; operasyon yapmayan!

fetö itine """ne istedi de vermedik""" diyenler!!!!

hiç utanmadan, sıkılmadan gelip aklınca yorum mu yapmış oluyorsun sen!
  • runagain  (13.06.18 06:51:52 ~ 06:54:04) 
@runagain
bence yazı düzenin köşe yazarı yılmaz özdil gibi olmuş.
Ne bu şiddet?

Neyse, kendini seçimlere sakla biraz.
  • 1adam  (13.06.18 09:13:41) 
kaç kaç sen sadece.

yazı düzenine değil de akpkk'nın açılımlarına saçılımlarına verebiliyorsan cevap ver.

akefetö'lü yıllarla icraatlarla ilgili iki kelam et.

ciddiye alınmıyorsun. bariz trolsün. yazdıklarında zerre samimiyet, zerre fikir kırıntısı yok.
  • runagain  (13.06.18 09:19:15) 
Demek ciddiye alan sensin ki sadece sen yazıyorsun. Bırak peşimi :)

i.hizliresim.com
  • 1adam  (13.06.18 10:26:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.