[]

1000-1500 arası telefon huawei vs xiaomi

basit bir telefon kullanıcısım. oyundur programdır çok az kullanan birisiyim. kamera ortalama olsa yeter diye düşünüyorum.

yukardaki iki markadan da tavsiyelerinizi model olarak alabilirim. ya da önereceğiniz başka varsa alırım.

bir diğer sorum ise telefon nerden alınır. konu telefon olunca internetten almaya sıcak bakamıyorum. bakmalı mıyım. teknosa gibi firmalardan hangisinden alayım.

kredi kartına taksit hala geçerli dimi.

xiaomi almış olsam bir problem olmuş olsa tamir-garanti işleri nasıl işliyor. adamı yorar mı.

 
telefonu sağlam kullanmaya bak.

(bkz: xiaomi mi a1) önerim budur. her halde işini görür. bulabilirsen kvk garantili olsun.

taksit işi ticarei kartlara geçerli diye biliyorum.
  • caletti  (12.06.18 21:15:19) 
Xiami telefon olarak iyidir fakat türkiye'ye getiren ithalatcilar delta ve evo rezil ötesidir. Kvk bir tik ötesindedir ama yine güvenmem. Huawei bence daha iyi bir paket servisi en azindan kafani rahat tutar 2 sene.


  • karacigerim vur kadehlere  (12.06.18 21:36:07) 
@karaciğerim huaweiden önerebileceğin bir model var mı bu fiyat aralığında ya da şunu alma diyebileceğin.


  • marul hirsizi  (13.06.18 00:33:01) 
Ben kullanim amacim dogrultusunda xiaomi mi max 2 aldim, şarj ve ekran boyutu onemliydi, nobette film filan izlemek icin 1200tlye almistim iyi ki almisim,bir daha telefon alacak olsam yine xiaomi tercih ederim.


  • bin dokuz yuz sifir bess  (13.06.18 01:28:57) 
mi note 3 al migrostan falan


  • icim urperiyor  (13.06.18 05:15:47) 
P9 lite2017 1000 küsür tl, p10lite 1500tl.


  • karacigerim vur kadehlere  (13.06.18 19:48:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.