[]

Diyet ve Egzersiz Arkadaşı Bulacağınız bi App

Selam,

Aklıma şahane bi fikir geldi.
Bizim gibi her pazartesi diyete başlayıp, çarşamba günü bırakan,
spor salonuna 1 senelik yazılıp, 1 ay giden insanlar için süper motivasyon sağlayacak buddy app'ini yakında yayına alıyorum.

Şu özellik de olsa ne güzel olur dediğiniz birşey var mı?

 
Diyet ve spor türlerine göre bi ayrım olsa güzel olabilir. Mesela dükan yapanlar, karatay yapanlar vs gibi gibi. Onun dışında kiloya göre bir seçim yapılabilse o da iyi olur. Belli bir aralık olabilir yani 60-80kg, 80-100kg, 100-120kg, 120 ve üzeri gibi.


  • sacrilegious  (12.06.18 13:55:56) 
Dün aynı şeyi düşündüm bu arada, böyle bi app olsa hiç düşünmem yüklerim. Yemek tariflerinin bulunduğu bir kısım da olabilir ayrıca. (Uygulama işlerinden anlamam, müzmin diyetçiyim)


  • sacrilegious  (12.06.18 13:57:46) 
hiç tanımadığım birine karşı ne gibi bir sorumluluk ve zorunluluk hissedicem de diyeti devam ettiricem?

hali hazırda spor salonunda olan kişilerle arkadaşlık kurmak varken tanımadığım birinin beni yarı yolda bırakma ihtimaliyle salona gitmeyi ve motive olmayı neden tercih edeyim?
  • eeb  (12.06.18 13:58:45) 
böyle bi app olsa hiç düşünmem yüklerim. diyosunuz ama böyle bi app zaten var.
melis abacıoğlu ile elif boyner yapmıştı, appin adı aklımda değil

edit: www.ekonomist.com.tr
  • kuşekağıt34  (12.06.18 14:12:12 ~ 14:12:49) 
kuşekağıt34'ün söylediği app sweatersapp.

www.sweatersapp.com
  • luin 41  (12.06.18 17:54:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.