[]

Evde Ses Kayıt Stüdyosu

Merhaba

Evde mini bir ses kayıt stüdyosu kurmak istiyorum, bunun için hangi ekipmanlar lazım bilmiyorum.. ufak bir araştırma yaptım, ses kartı ve mikrofon, bilgisayar programı gerekiyor, muhtemelen 1-2 ekipman daha gerekli diye tahmin ediyorum.. tecrübeli bir arkadaş acaba bana yardımcı olabilir mi? 800tl bütcem var bunun için,bu bütceye mümkün müdür?

Not: Bir arkadaşım için yapıcam kendisinin sesi çok güzel ve ona çok güzel bir sürpriz olacak..

 
800 lira çok az bu işler için, şöyle diyeyim lisanslı bir program bile alamazsın.

bir mikrofon bile alamazsın

bir kulaklık bile alamazsın.

olur da alırsan bile muhtemelen pek işe yaramayan bişey olacaktır.

evet dolar uçtu gitti.

stüdyo olayını geç, arkadaşının ihtiyacı olan başka bişey al.

ev stüdyosunda neler olabilir bakalım

birincisi ses kartı lazım, asio 2.0 destekli olursa windows da kullanır. apple ın core audio sürücüleri var zaten

ikinci olarak mikrofon demişsin, üçüncü olarak kapalı bir stüdyo kulaklığı lazım.

alt yapı falan yapacaksa midi klavye, minimum olarak bunlar.

bi ihtimal bu fiyatlara çıkarsan olabilir

www.compel.com.tr

www.compel.com.tr

www.compel.com.tr

www.compel.com.tr
  • Photographer  (12.06.18 11:36:18 ~ 11:53:45) 
O bütçeye olmaz. Satın alacaksan eğer, satın alacağın herhangi bir DAW sadece 800 liranın üzerinde olacaktır zaten. Başka bir sürpriz düşün bence.


  • fırt  (12.06.18 12:46:10) 
ucuz usb bi mikser ve mikrofon alsan heralde en ucuz öyle halledersin. radyo falan olsa her türlü iş görür de ses kayıt olayında ne kadar performans alınır bilmiyorum ama. programı da malum yollardan edincen.

hatta direk usb mikrofonlar da varmış
www.gearank.com
  • yuto  (13.06.18 00:38:14 ~ 00:41:27) 
Bu işini görür bence
urun.n11.com

  • anten  (19.06.18 00:51:07) 
Güzel bir sete benziyor,teşekkür ederim


  • lekesiz zihin  (19.06.18 12:13:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.