[]

İstanbulu bilenler?

Arkadaşlar selam.

Sabiha gökçenden bir şekilde otobüsle samsuna gitmem lazım.
En yakın otogar nerededir nasıl gidilir, kaç saatte gidilir, gitmesi zor mudur?

Teşekkürler.

 
pamukkale turizmin sabiha gökçenden servisleri olması lazım havaalanına da yakın otogarları.


  • mahmut29  (10.06.18 18:34:54) 
Pamukkale'nin Samsun'a seferi yok sanıyorum. Kurtköy otogarlarındaki firmalarda da Samsun'a giden yok diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltir arkadaşlar.

Samandıra otogarı var en yakın. 20 km havalimanından. Taksiyle yarım saat içinde gidebilirsiniz ama indiğiniz saate bağlı olarak daha erken de olabilir. Oradan diğer firmalarla Samsun'a gidebilirsiniz.

Ekleme: Toplu taşıma ile en kısa 50 dakika sürer. En az 2 farklı araca binmeniz gerekiyor toplu taşıma ile.
  • desdenova34  (10.06.18 18:39:52 ~ 18:43:12) 
havalimaninda in,

- E-10'a bin, kartal koprusunde in.
- E-9'a bin, kartal sahilinde in.

E10 ile gidersen kartal koprusunde indiginde koprunun ustune cik, yukariya giden istikamette dolmuslar goreceksin. orada "metro samandira tesisine nasil giderim" diye sor.

E-9la giderse sahilde ineceksin. indigin yerden 200 metre geride dolmus duraklari var. yukaridaki soruyu oradakilere sor ve dolmusa bin.

benim bildigim en kolay yol bu. ama bu yolculuklar uzun surecektir.
  • tabudeviren  (10.06.18 18:41:05 ~ 18:46:21) 
zaman kisitlaman varsa taksiyle git ama 50 liradan asagi yazmaz.. hatta daha fazla yazabilir, bilmiyorum.


  • tabudeviren  (10.06.18 18:43:35) 
Eğer pamukkalenin yoksa izmitten geçen samsun arabası var mı ona bak bence. Boşa ters istikamete doğru gitme fazladan iki saat yolda geçer


  • mahmut29  (10.06.18 18:52:27) 
pamukkaleyle beraber anadolu seyahatin de yeri kurtköy'de. belki o gidiyodur samsun'a diye şeyettim.


  • yuto  (10.06.18 20:40:57) 
Hangi firma gidiyorsa telfonla yoldan bineceğini söylesen Gebze İzmit artık neresiyse bindirme noktası o tarafa doğru gitsen de olur boşuna terse git bekle v.s zaman ve pere kaybı


  • esmeralda  (10.06.18 21:18:47) 
Zaman problemi yoksa kadikoy merkeze gel otobusle, tum firmalarin servisleri var akisina birak sonra.


  • brkylmz  (10.06.18 22:10:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.