[]

Stay com benzeri offline seyahat uygulaması

Merhaba,
Araştırdığım kadarıyla Stay com diye bir uygulama kalmamış, çok üzüldüm.

Uygulamadan istediğim, telefonume indirip offline olarak kullanayım, gitmeyi düşündüğüm yerleri işaretleyeyim ve gezerken haritayı açtığımda yakınımda olna işaretlediğim yerleri göstersin. Local' s pick yerleri tavsiye etsin.

tripwolf diye bir uygulama buldum ama buraya da bir sorayım dedim.
Gezilecek şehir Avrupa' da bu arada.

o değil de Stay niye gitti :(

 
stay i sürekli kullanan birisi olarak bende çok üzüldüm ancak devamında mapsme yi kullanıyorum stay gibi çok fazla turistik mekandan çok navigasyonel özelliği ön planda ancak turistler içinde önerileri mevcut aramalar kısmında. başarılı buluyorum.

Stay kapanacağını mail olarak atmıştı bana çok üzülmüştüm baya daoldu stay kapanalı.
  • basond  (10.06.18 14:19:38) 
e "google trips" bu.

gideceğin yeri ve gün sayısını giriyorsun wifi'den onları indirip çevrimdışı rota oluşturuyor sana, yakınında olduğun yerleri de görebiliyorsun.
  • tolga asp  (10.06.18 14:27:05) 
@tolga stay uygulaması sana nereleri gezeceğini söylüyordu farklı olarak
yani örnek olarak denver haritasını indiriyorsun ve popüler yerleri sana tek tek işaretliyor hiç bilmediğin planında olmayan ismini bile bilmediğin yerlerin görülecek yerlerini haritasını vs önüne serip seni araştırma yükünden kurtarıyor. Google trips de bu özellik varsa bende kullanayım gerçekten kullanışlı dmektir.

  • basond  (10.06.18 14:29:50) 
" hiç bilmediğin planında olmayan ismini bile bilmediğin yerlerin görülecek yerlerini haritasını vs önüne serip seni araştırma yükünden kurtarıyor. "

demek istediğim bu. 50 tane gezi bloğunda zaten turistik yerleri rahatlıkla bulabiliryorsun, benim isteğim popüler yerlerin yanında local's pick tavsiyeleri açıkçası.

mapsme da var mı bu sayın basond?
  • kumandanim  (10.06.18 16:38:58) 
@basond

evet aynen bu işi görüyor, mesela atıyorum haftasonu van'a gideceğim, bunu indirip gidiyorum öncesinde hiç bir araştırma yapmama gerek yok tüm gezilmesi gereken yerleri sırası ile bana gösteriyor. hatta iç mekan (müze, sergi), dış mekan ve park bahçe gibi filtre bile var ilgi alanına göre rota oluşturuyor.
  • tolga asp  (10.06.18 17:16:01) 
@kumandanım mesaj yazdım
@tolga indirdim yüklüyorum gezeceğim yerleri offline da istediğim gibi çalışır ekleme çıkarma yapmama müsade ederse süpermiş teşekkürler

  • basond  (10.06.18 17:42:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.