[]

en iyi e-ticaret sitesi hangisi?

hepsiburada'dakl rezaletleri okuyunca bir muallakta kaldım. nereden alışveriş yapmalıyız?




 
İlk online siparişini 2003 yılında kangurum.com'dan veren biri olarak
Ne Hepsiburada da ne n11de ne gg da sıkıntı yaşadım. Toplam belki 1000 sipariş vermişindir şimdiye kadar. Bence firmalarda sorun yok. Insanımız mal.

Aradığın ürünü nerede uygun buluyorsan al gec
  • valentinov  (10.06.18 02:58:30) 
Valentinin yazdığını yazmaya gelmiştim.


  • mahmut29  (10.06.18 02:59:34) 
ben de 2000 lerin basindan bin siparis vermisimdir. yarisindan fazlasi hepsiburada, %30 falan n11 geri kalani muhtelif siteler. bugune kadar hic biriyle ciddi bir sorun yasamadim.

ha bir sorun yasadin mi, hepsi birbirinin aynidir ugrasir durursun eminim. cunku gunde binlerce urun satan siteler bunlar, musteri sıkıntısı siparislerin binde birinde olsa calistirdiklari eleman sayisi bu sorunlarin hepsini hemen cozmeye yetmez. o yuzden sıkıntı yasamamayi umacaksin, bilindik sitelerden alacaksin, yapacak bir sey yok.

bu siteler daha da buyuse gunde on binler yuz binlerce urun satsalar amazon gibi, daha cok kisi calistirmak yerine orun yasayana "al kardesim parani geri, bir daha denersin bizi ugrastirma" demek daha ekonomik olmaya baslar. amazon oyle yapiyor mesela. sorun mu cikti? bir daha yolluyoruz karşim. istemiyor musun? al paranı geri yollamana gerek yok karşim diyorlar kafa rahat. urunu de zarar yaziyorlar cunku bu durum gorece nadir oluyor ve karliliklarini etkilemiyor cok.

bizde online satislar bunu mumkun kilacak kadar fazla degil henuz o yuzden bir urunde sorun cikinca ureticiye yollayalim garantiye yollayalim paket acilmis vs. problemleriyle ugrasmaya basliyorsun. hic bir site sen bunu bize direk yolla yenisini yollayalim sana diyebilecek ekonomik pozisyonda degil cunku. sanssizsan sorun yasarsan yasal haklarini kullanma garantiden faydalanma falan gibi surecler basliyor ugras dur.
  • robokot  (10.06.18 03:54:35 ~ 04:00:05) 
ben hepsiburada'da henüz rezalet yaşamadım. ama internetten siparişlerde genelde şanslı gidiyorum şuana kadar, onunla ilgili olabilir.


  • tchuck  (10.06.18 09:54:30) 
N11


  • since1907  (10.06.18 13:52:36) 
Hepsiburadadan onlarca sipariş verdim.Bir kere bile sorun yaşamadım. İade olayları bile sorunsuz halledildi. Ama yüksek fiyatlı bir şey alacaksam, kesinlikle kargocunun yanında açarım,kontrol ederim.


  • ırene adler  (10.06.18 14:00:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.