[]

taksiciler yakında bizi kesecek mi?

Bugün kalp vakfı ile şişli etfal arasında bir yere gitmek için taksiye bindim. Binerken kalp vakfına doğru dedim. neyse kalp vakfını geçince sola döneceğiz dedim. taksici eror verdi. bi dakika ya falan diyor. ben de şişli etfale doğru dedim. bi dakika siz bana kalp vakfı dediniz dedi. hayır kalp vakfına doğru dedim. şimdi şişli etfale gideceğim diyosun dedi. ben de şişli etfale gitmeyeceğim. oraya doğru dönün dedim. adam bundan sonra kayışı kopardı. nereye gideceksen orayı niye söylemiyosun falan diye bağırmaya başladı. ben de sizin derdiniz ne taksicilerin herşeyden şikayet ediyosunuz. müşterilere bağırıyosunuz diyince sinir krizi geçirdi. kafama paranın üstünü attı. hala şoktayım. bu ne ya gideceğim yolu nasıl tarif edebilirim ki. söylediğim yerle gideceğim yer arasında 100 m var. direk sokak adı söylesem bu kez de ben ne bileyim diye bağırabilir. allahım artık can güvenliğimiz yok mu* uber iptal edildi artık daha mı çok olay yaşacağız. taksiye binip şöyle azarlanmadığım bir gün yok. o şokla plakasını almadım.




 
Geçmiş olsun fakat plakayi almadiktan sonra bu anlattıkların havada kalır.plakayi almaliydin.


  • 300worms  (09.06.18 19:19:49) 
Ben de yıllar once bir taksiye binmiştim. elimdeki adresi okudum, biliyor musunuz dedim, biliyorum, bin dedi. Bindim beş dakika sonra ben o adresi bilmiyorum dedi, indir dedim, yok ben öyle adam değilim yarı yolda bırakamam dedi. Yola devam etti. Ona soruyor buna soruyor, indir diyorum indirmiyor, sonra gideceğim adrese yakın bir yerde beni indirdi, ne geri zekâlısın diye de azarladı ve çekti gitti. Ben de alamamıştım plakayı.Evet, kesebilirler, atabilirler.

Edit: Ben binmeden önce sormuştum adresi. Çakal olanlarda her türlü numara var. Birden basıp giden bir arabanın plakası nasıl alınabilir, biri aydınlatırsa sevinirim.
  • geçerkenugradım  (09.06.18 19:23:25 ~ 21:09:24) 
sanki aklın ve mantığın iflasını yaşıyoruz. tarif edebileceğim tek bir şekilde tarif ettiğim adres için sırf canı sıkkın diye darp edilebilirim


  • imbat  (09.06.18 19:26:55) 
Plaka nedir? Sosyal medyada hikaye anatıp rezalet puanı toplayacağına insanlar plaka paylaşsa bir şeyler yapılır. Kimse kimseyi kesemez. Eşşek gibi terbiye edilirler. Tabii plakasını alıp paylaşırsanız.


  • otonomo  (09.06.18 20:46:01) 
Uber'in çalışmadığını kim nereden çıkardı bilmiyorum, hâlâ çalışıyor.


  • i was made for you  (09.06.18 20:46:10) 
  • imbat  (09.06.18 21:51:10) 
Çoğunluğu sabıkalı. Başka iş bulamayan adam taksicilik yapıyor.


  • gölgede aynı  (09.06.18 21:53:57) 
bazı meslek çalışanların büyük bölümü "lütfen, rica ederim, ama" gibi kelimelere alerjili. bu kelimeleri kullanarak onlara insan olduklarını hissettirmeyin. yargı bildiren kesin cümleler kurun. öyle olsanız da tedirgin görünmeyin. bu tarz yavşaklarla laf dalaşına girip konuyu uzatmayın.


  • 3/3  (09.06.18 21:55:56) 
Kaptan şu adrese çek de. Buraya gidebilir miyiz dersen bu homoseksüel falan diye düşünür bunlar


  • gölgede aynı  (09.06.18 22:01:06) 
Bana link atacağına gir de programın içine bak.


  • i was made for you  (09.06.18 22:29:38) 
valla buradakilerde taksicilerle aynı dili konuşuyor. uslubunuz kaba ve yersiz. uber yasaklandı diye haberler çıktı gerisini bilmiyorum.


  • imbat  (09.06.18 23:35:20) 
kimseye link atmadım nereden çıktı buradan çıktı sorunun cevabı basından çıktı. herkese herkese horozlanmaya had bildirmeye ne meraklı bu ne nefret ya.


  • imbat  (09.06.18 23:36:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.