[]

ikinci el arabada model ve km oranı

atıyorum 20xx model bir araç var bunun max kaç km'de olması beklenir. şundan fazlaysa o araç fazla kullanılmıştır işe yaramaz başka araca yönel gibi bir durum var mıdır? alacak kişi çok fazla km yapmayacak max işe gider gelir haftasonu da istanbul içinde takılacak. bunu da göz önüne alırsak.




 
yılda 12-18000 az,
18-24000 normal
24’den fazlası fazla
  • cedex  (09.06.18 18:50:37) 
"Km bilgisi o araç ile yapılan yolu gösterir, motorun sağlık durumunu değil." Yılda ortalama 15 bin km normal değerdir fakat ortalama 30 bin km yapan araç ölmüş değildir.


  • yazgisiz infaz  (09.06.18 19:43:57) 
eğer bir araç ortalama bir dizelse 80 bin km üzeri risklidir. benzinlide böyle bir risk azdır aracına göre km değişir. ancak bir araç 2008 model olup 25 bin kmdeyse km sardırmış olabilir. türkiyede km çekme muabbeti hep var.

eğer araç az kullanılacaksa benzinli bir araç alnabilir. zaten yılda 15bin kmyi geçmiyorsan dizel almanın bir anlamı yok.
  • mikahakkinen  (09.06.18 19:59:37 ~ 10.06.18 00:45:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.