[]

Erdoğan'ın halefi var mıdır?

Kendisi emekliye ayrıldığında gerçekten de bitecek mi AKP, yoksa çoktan onun yerine gelecek olan kişi tayin edilmiş midir?




 
olsa simdiden parlatmaya baslamisti ama yok malesef. damadiyla arasi iyi degil, ogluna kesinlikle guvenmiyor. sumeyye erdogan erkek olsaydi kesin onu yapardi.


  • brkylmz  (09.06.18 13:22:08) 
Kim olduğu şu an belli olmasa da yakın tarihe bakıldığında muhakkak birinin olduğu anlaşılır.


  • 1adam  (09.06.18 13:30:41) 
"Tek" adamlarin halefi olmaz. (bkz: Stalin)


  • buf-e kür  (09.06.18 14:04:47) 
allah allah ben de geçenlerde damadını istediğini okudum, iyi bir sıradan aday göstermiş onu. parti alt teşkilatlarında damadına paralel başkan diyolar diyen var. neye inanacağımıza şaşırdık.


  • damla sakızlı dondurma  (09.06.18 14:07:02) 
kendi gozunde olabilir bilmiyoruz ancak halk gozunde yok. tek adamlik hevesinin, duzgun sistemler kurmak yerine ben yaparimciligin bir kotu yani da bu malesef. hani yaris yaparken viraji duzgun almak yerine kestirme yapayim der de agaca carparsin ya oyle bir sey.


  • robokot  (09.06.18 14:10:32) 
@buf-e kür +1

erdoğan kişi kültü. böyle adamlar "ben ölürsem" diye düşünmez. ölmeyecekmiş gibi yaşarlar.
  • lesemajeste  (09.06.18 14:22:10) 
Benim de gördüğüm kadarıyla çocuklarına kesinlikle güvenmiyor.


  • chitosan  (09.06.18 14:30:03) 
halk gözünde bir halefi yok +1

kimse damadın peşinden gitmez. bence ikinci biri oluşturulamadı.
  • cedex  (09.06.18 14:50:25) 
Bizim deyzoğlusu ilim irfan yayma cemiyetinde çalışıyor, erdoğanı çoğaltmaya çalışıyoruz diyordu en son. Yalnız gizli bilgi ortamlarda fazla şeyyapmayalım.


  • [GODDARD]  (09.06.18 15:41:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.