[]

Mr ince 2.tura kalırsa akşener onu destekleyeck mi

Kesin bilgi mi bu? Bana sanki destek vermeyecek gibi geliyor ve korkuyorum açıkcası bu kadar gaza gelmişken boyle bir senaryo bütün umutları yıkıyor. Şu guzel ortamı bozar eger öyle bir şey olursa.




 
Destekleyecek tabii. İnce-Akşener ikilisinden hangisi ikinci tura kalırsa kalsın, diğer taraf kalanı destekleyecektir. Belki birbirlerine bayılmıyorlardır, bilemeyiz ama mutlaka destekleyecekler bence.


  • cay koy geliyorum  (09.06.18 12:38:53) 
Sözlükteki iyitrollerin tavrından dolayı ben bundan şüpheliyim, maalesef. Sürekli "Tayyip'i sadece meral yenebilir" entryleri basıyorlar bu aralar. İnce eleştirileri gırla gidiyor, hdp'ye küfür etmelerini saymıyorum bile. Muhalefete muhalefet etmek böyle bir şey.

Şahsen Akşener'in egosundan ve bencilliğinden ötürü ben bunun cepte olmadığını düşünüyorum. Umarım utandırırlar beni.
  • sevgikusunkanadinda  (09.06.18 12:50:29) 
Desteklemese kaç yazar? Akşener'e oy verip ikinci turda sandığa gitmeyecek veya Rte'ye oy verecek olanlar henüz tam sikilmemiş demektir. 5 yıl daha ohal ile yaşasınlar dolar 10 lira olsun belki akıllanırlar.

Rte'yi başkan yapacak olan her hamle bu ülkede yaşayana zarardır. Kendi ayağına sıkacak olan buyursun sıksın benim tuzum kuru.
  • bos gezenin bos ustasi  (09.06.18 13:36:52) 
destekleyecek
kendisi defalarca soyledi televizyonlarda.

  • for the record  (09.06.18 13:40:20) 
AKP sosyal medya ordusu birinci turdan sonra eski iyici kiligina girip sosyal medyada aksener olmadiysa oyum erdogana goygoyu yapmaya hazirlaniyorlar. iyi partiden mumkun oldugunca oy koparmak tek yolu cunku.


  • robokot  (09.06.18 14:14:14 ~ 14:14:27) 
Şöyle düşün akşener ikinci tura kalırsa mecliste de değil. Dolayısıyla dokunulmazlığı falan olmayan bir vatandaş. İnce'yi desteklerse başkan yardımcısı olma şansı var. Erdoğan kazanırsa geleceği belirsiz.


  • chavezding  (09.06.18 15:53:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.