[]

berbelere nasıl dert anlatıyorsunuz?

ben bunu yapamıyorum ya. vallahi bıktım. anlatıyorum, fotograf gösteriyorum ama bugüne kadar anlayanına denk gelmedim. içlerinde üçe vurmamak için kendini zor tutan bi canavar var gibi hepsinin. hic mi istediğimiz gibi saçımız olmayacak lan bizim?? mahalle arası dandik yerler de değil, anlamıyorum, anlayamıyorum!!

İstanbul Anadolu için anlama becerileri gelismis berber tavsiyelerine açığım.


 
Abi bu tüm erkeklerin yaşamak zorunda olduğu bir süreç. Aydınlanma yürüyüşü gibi, ruh hayvanını bulma bulma yolculuğu gibi, hepimiz berberimizi bulmak için bu serüvene atılıcaz. Doğru kişi dışarıda bir yerlerde. Aramaya inan, devam et.
Ben memnunum berberden, çay da ısmarlıyor. Oh mis.

  • cay koy geliyorum  (09.06.18 12:28:50 ~ 12:30:17) 
bıktım artık parası neyse veririm diyorsan bostancıda oben’i bi dene. adamlar seni dinliyor ona gore de kesiyor. ama bence bi saca 60 lira verilmemeli.


  • imnotsureabout  (09.06.18 13:13:14) 
Biraz pahalı ama

www.facebook.com

Burayı abi kardeş işletiyorlar. Özellikle kardeş(Taner) olan Hippi berber :) Ne istesen yapar, hatta bana uygun ne yapabilirsin kanka demen bile yeter. Gerekeni yapar.
  • eazy  (09.06.18 13:13:38) 
Anlatamiyoruz ki. Soyle yap boyle yap diyorum, yok oyle olmaz, burasi kalsin, surayi kisaltirsak olmaz falan filan bir suru yorum. Tarif edemiyorum zaten bir turlu Turkce konustugum halde.
Simdi bir berber buldum is cikisi yolumun ustunde olan. Bir tane keko var orada cocuk iyi is cikardi, ne dersem onu yapiyor adam. Iyi de bir cocuk. Benim istedigim de bu, cok iyi sac yapiyor olmasi falan isime yaramiyor bir berberin, benim istedigimi yapmasi onemli.

Kisacasi sans isi bu, yorum yapmadan sen ne istiyorsan onu yapacak bir adama denk gelmen lazim. Yorum yapiyorsa da ustele, burayi kisalt dediginde yok oyle olmaz zart zurt diyorsa ben boyle istiyorum, sonuc ne cikarsa ciksin raziyim diyip kesitirp at mesela.
  • stavro  (09.06.18 13:16:39) 
lisedeyken bizim mahallede bi berber amca vardı o iyiydi o da öldü. üniversiteden sonra hiç gitmedim berbere :(


  • yuto  (09.06.18 14:52:55) 
Adamlar öyle alışmış, kendini geliştiren yok. Babası vermiş zamanında çırak diye, hrp aynı saçı kesiyor. Estetik anlayışı yok. İşime sanat katayım güzel bir görüntü çıksın kaygısı yok.


  • [GODDARD]  (09.06.18 15:43:17) 
Bir dönem çok berber aradım, sonra derdimi anlayan birini buldum. Yıllardır aynı adama gidiyorum. Tek kelime bir şey anlatmama gerek kalmıyor.


  • chavezding  (09.06.18 15:56:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.