[]

Intermittent Fasting olayı?

Beyler bayanlar, ben bu mereti 1 haftadır baya düzgün yapıyorum ama bildiğiniz çok hafif de olsa kilo aldım. Normal yesem 1 hafta dikkat edip 1-2 kilo zaten verirdim. Bıraksam mı yoksa 1 hafta çok mu erken herhangi bir sonuç almak için?




 
if'in kendi kilo verdirmez, kalori açığı oluşturman lazım. if yapıyorum diye 3bin kalori alayım diyince olmuyor. 1 hafta erken ayrıca, normalde sık yiyen biriysen kolay değil adapte olmak.


  • Bruce  (09.06.18 12:09:39 ~ 12:10:14) 
@bruce+1

Calorie in calorie out.. IF kilo verdime diyet programı değil ki. IF özellikle iştah kontrolünde, hormonal optimizasyonda ve düzen konusunda yardımcı olan bir sistem. Tabii ki bu özelliklerinden dolayı da yağ yakımını kolaylaştırıyor.

Lakin, kilo muhabbeti için yine aldığın enerjiye karşılık harcadığın enerjiye bakacaksın günlük kalori ihtiyacına veya hedefine göre.

Devam.
  • AlsterWasser  (09.06.18 12:31:32 ~ 12:32:23) 
Ya öyle deli gibi de yemiyorum anlamadım ki. Deli gibi kahve içiyorum o mu acaba nedeni?

Neyse artık 300 gram tavuk göğsü yerine 200 gram yapıp yanına domates falan yerim herhalde.
  • noluyo yaa  (09.06.18 14:08:46) 
myfitnesspal kur onunla kontrol et bi durumları. yağdan sağlam gol yeniyor genelde :/


  • yuto  (09.06.18 14:54:29) 
saatleri ayarlayamıyor olabilirsiniz, yemeği kesmeniz gereken saatten sonra vücudunuza su dışında bir şeylet sokuyor olabilirsiniz (yeşil çay dahi yasak, yalnızca suya izin var), zaman aralığında çok fazla kalori alıyor ve onları yakamıyor olabilirsiniz, bir anda sonuç verecek bir şey değil.


  • nice tnetennba  (09.06.18 15:45:34) 
Kilo alıp verme temelde termodinamik meselesidir. Yani aldığın kaloriler yaktığın kalorilerden fazlaysa kilo alırsın, tersi durumda kilo verirsin.
IF bir muzice değildir. Yemek yediğin saatler kısıtlı olduğundan dolaylı olarak daha az kalori almana olanak sağlar
Günde 2bin kcal yakan birisi tek öğünde 3bin kcal alıyorsa isterse günde 1 saat yemek yiyip 23 saat aç kalsın kilo alır

çay, kahve, yeşil çay bunların kalorisi yoktur tüketebilirsiniz, hatta tüketiniz de
hatta bunları geçtim salatalık, roka, marul, limon vs de yiyebilirsiniz, kalorileri sindirim sırasında harcanan kaloriden daha azdır, sudan çok bi farkları yok

bunlarla birlikte kısa süreler için konuşursak tartılara güvenmeyin. 1-2 kilo vücuda alınan ya da verilen su miktarı ile değişebilecek rakamlardır.
1-2 kilo vermek ne demek önce bunun detayına inmek lazım. örneğin 1 haftada 2 kilo yağ yakmak mı ? 1kg vücut yağı yaklaşık 7700kcal ediyor. her gün 500kcal açık oluştursanız bile 30günde anca 2kg yağ yakarsınız
  • asbe  (09.06.18 16:17:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.