Drunken Cherry denen yere mutlaka uğrayın. Sadece vişne likörü yapıp servis eden bir yer. Günün her saatinde önünde bir dünya insan görürsünüz zaten.
Drunken Cherrynin tam karşısında bir kahveci var ismini hatırlamıyorum. Kahveci dediysem öyle ufak bir dükkan değil, girişte kahve öğütüp satıyorlar ama içeri girdiğinizde kocaman bir ortam var. Aşağıya inin, kasklarla tünellerden geçiceksiniz. Sağda solda masalarda millet kahve içiyor olacak neredeyse zifiri karanlık, zindan gibi bir ortam. Oraları bir görün, sonra arka bahçesinde bir şeyler içersiniz. Lviv cheesecake yemiştim ben, gayet güzeldi tavsiye ederim.
Lviv chocolate factory var, tavsiye ederim başarılı tatlıları var.
Bir iki bira içmek için Pravda'ya uğrayın. Kare şeklinde bir yer, 4 katı var ve bu katların ortası boşluk. 3. katta bir grup müzik yapıyor, tüm katlardan dinlenip izlenebiliyor. Kendi biralarını üretiyorlar, zaten lvivin her yerinde neredeyse bu adamların biralarından içebilirsiniz. Biralar aman aman muhteşem değil ama giriş katındaki hediyelik dükkanında çok güzel şeyler var. Bardak altlıkları falan acayip güzel.
Viski seviyorsanız 4 friends whiskey pub diye bir yer var oraya mutlaka gidin. Ufacık göt kadar bir mekan, binbir çeşit viski var adamlarda. Tadım gibi bi olayları vardı hatta menüde, barmen hikayeler falan anlatarak bikaç viski tattırıyordu. Hamburgerleri de çok başarılı ayrıca buranın. Bourbon-bacon soslu bir hamburgeri denemiştim ben, tavsiye ederim çok iyiydi. Eğer hassasiyetiniz varsa bacon olmadan da yapıyorlar.
İlk anda aklıma gelen bunlar, zaten eazy de bikaç yer söylemiş. İyi eğlenceler
0