[]

Android kisilerim

Ya bi arkadas gmailine bakicak diye login olmustu sonra bi app e o hesapla girdi cikti. Ben ayarlar hesaplarimdan onun hesabi sildim ama tum rehberi bana kopyalanmis. Tanimadigim bi suru insan. Bunu nasil silebilirim. Samsung s8 bu arada.
:(



 
rehbere gir, orda ayarlar gibi bir sey vardir. orda hesaplar diye bir yerin olmasi lazim. gorunur kisiler tarzinda bir sey de olabilir. goruntulenecek kisiler de olabilir...

android kullanmayali uzun zaman oldu, tam yeri hatirlayamiyorum
  • fakyoras  (08.06.18 20:07:50) 
@fakyoras, aslinda eski s5 telefonumda vardi oyle bir sey fakat bunda bulamadim. Kaldirilmis olabilir mi bu yeni android versiyonlarinda?


  • rayde  (08.06.18 20:10:01) 
Normal ayarlara girin, orada accounts olacak, ilgili gmail adresini görürseniz üzerine gelin, sync accounta tıklayın, altında sync contacts vs. bir suru sey var. Sync contactsin tikini kaldırın. That's it.


  • givemesomesubstance  (08.06.18 21:00:52) 
Sorun su ki accountstan silmiştim ben ilgili hesabi. Yani orada bir sey yok:(


  • rayde  (08.06.18 21:04:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.