[]

laptop soğutucu fan

gerçekten işe yarıyor mu? benim fanlar maşallah ötüyor, öneriniz var mı?




 
elektrik süpürgesini fan çıkışına dayadığımda yün gibi şeyler gelmişti. ondan sonra rahatladı benim bilgisayar. deneyin. açabiliyorsanız açın temizleyin.


  • tabudeviren  (08.06.18 12:03:04 ~ 12:03:33) 
Yok baba yaramiyor. Bosuna kalabalik.


  • baldur2  (08.06.18 12:03:21) 
ben zalman'ın soğutucusunu almıştım işe yaramıştı. Bir de ekran kartının macununu değiştirmek de işe yarıyor.


  • fernandoenes  (08.06.18 12:21:41) 
yarıyor tabi yaramaz mı, sıcakta klavyesine dokunamadığın laptopu gayet kullanılabilir bir hale getiriyor.

ee şimdi alttan verdiği hava taa klavye kısmına kadar soğutuyorsa, demekki işe yarıyor.

ucuzu pahalısı farketmez bunların pek, ben aldıydım şu günün fiyatıyla 50 tl lik bişey.2006 dan beri kullanıyorum yazları tık demedi.
  • Photographer  (08.06.18 12:33:09) 
ben soruyu bilgisayarın dahili fanları gibi anlamışım.
sorduğunuz şey ayrıca satılan laptop soğutucu fan ise evet yarıyor. ben keriz silkeleme gibi görüyordum. cooler master'in laptop soğutucusunu aldım birkaç yıl önce. bilgisayarın inlemeleri kesildi.

  • tabudeviren  (08.06.18 12:53:26 ~ 12:53:47) 
Satayim sana benimkini?


  • allah yazdiysa bozsun  (08.06.18 13:20:46) 
benim mantığıma göre üfleme yerine emiş yapan bir fan daha yararlı olacaktır. kimi fanlar cihazın içinden hava çıkışını bile zorlaştırıyor.


  • renegade  (08.06.18 13:21:45) 
laptop'unuzun termal macununu düzenli olarak değiştirmeniz gerekiyor. en önemlisi bu


  • ssiradanbirigibi  (08.06.18 14:50:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.