[]

Açık Votka

2 hafta önce açtığım bir votka var. Apar topar sözlük zirvesine gidince yarım kaldı. O zamandan beri kapağı kapalı, oda sıcaklığında bekliyor. İçilir mi?




 
içilir.


  • gonion  (27.02.10 20:47:16) 
atin buzluga söyle güzel bir sogusun, icerken de kendisi ile ayni oranlarda süt ve kahlua ekleyin..* afiyet olsun.. *


  • raizti  (27.02.10 21:04:31) 
çok zehirlidir. hemen "ekşi sözlük bozuk olabilitesi yüksek içkiler deposu"na gönderin, biz ilgileniriz

:) şaka şaka, şarap falan bozulur da votka gibi içkiler aylarca durabilir benim bildiğim.
  • mermaid  (27.02.10 21:10:07) 
:)
Kahlua yok. Ama aklımda o vardı. Gelirken marketten süt aldım, kahve mahve bi şeyler aldım bakalım neler olacak.

  • fadetoreality  (27.02.10 21:20:09) 
kahlua yoksa sütle mundar etmeyin, meyve suyu da olur, limon da olur. cappy %100 turunçgil karışımı muhteşem olur votkayla.


  • mermaid  (27.02.10 21:25:29 ~ 21:29:06) 
hiçbir şeyi yoktur, içilir. yüksek alkollü içeceklere genelde (ağzı açık olur, uzun süre bekler, alkolü uçar vs..) birşey olmaz.


  • orion ares  (27.02.10 21:44:12) 
biz teey mayıs ayında açılmış votka içmiştik aralık ayında.bişi olmadı.kokusu kötüydü biraz o kadar :)


  • exes  (01.03.10 13:27:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.