[]

İşe yeni eleman başlayınca nasıl iş öğretiyorsunuz

Yaptığım isi versem kendim bos kalacam is vermesem oturduğu yerden benle aynı maaşı alacak. Amelelik olan işleri versem kabul etmiyor trip yapıyor. Daha 1 ay olmadan yıllardır çalışan biri gibi götü kalkık. Bu kişiye napilir amire mi şikayet edilir yoksa yokmuş gibi mi davranılır ki pek mümkün değil.




 
ona reddedemeyeceği bir teklifte bulunurum.


  • ateistanbul  (08.06.18 03:25:46) 
kim niye ise aldi bu elemani? amac neydi? o amac neyse onu ogret iste. senin isinin aynisini yapsin diye almamislardir herhalde?

sana yardimci olsun diye alindiysa sen ne istiyorsan onu yaptiracaksin. trip yapiyor isi yapmiyor ne demek ya?
  • robokot  (08.06.18 03:32:41) 
1) Seninle onun arasında bir hiyerarşi var mı? Misal sen senior o ise junior mu? Bu durumda sen ne dersen onu yapmak zorunda. Trip atıyorsa siktirsin gitsin. İş hayatı böyle bir şey. Söyle patronlara kovsunlar.

2) Eğer pozisyonlarınız ve ünvanlarınız eşit ise, sadece sen ondan daha tecrübeli olduğun için senden ona işi öğretmeleri isteniyorsa. Bırak boş boş otursun. Sana ne? Sen mi ödüyorsun maaşını? Poziyonlarınız eşit ise patronların bu eleman neden boş boş oturuyor diye senden hesap sormazlar herhalde di mi?
  • amortisman  (08.06.18 03:57:52) 
2 adet makine mühendisi kokusu aldım nedense :)

unvan aynı gibi görünüyor. bırak ne yaparsa yapsın +1
  • makarnavodka  (08.06.18 09:47:18) 
benden iş öğrenme konumunda iken bana trip atan elemanın ağzına sıçarım. net. kalkık götünü indirmek için her bir fırsatı kullanırım. hayvan gibi zor işleri önüne yığar, yaptığı hataları silsilesini amirin gözüne sokarım. sonra da elemanı itin götüne sokarım.

abi zaten sende de bir tuhaflık yok değil, niye kendi işini öğretmek için uğraşıyorsun? en olmadı bırak boş boş otursun.
  • babilbaligi  (08.06.18 11:16:51) 
@hep mutlu olmak istedim valla yapıyor zaten yılanın teki benim yanımda bilgisayar özürlü beyinsiz tikky, amirin yanında atılgan organizatör eleman


  • her gece aç  (08.06.18 17:17:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.