[]

Klima dış ünitesi sökümü sırasında komşunun arabasına su damlaması

klimamın dış ünitesini yetkili servis sökerken komşunun arabasının üzerine klimadan veya klima atık su borusundan bir şey damlamış ve adamın arabasının üzerinde koyu renk su damlası izi oluşmuş. komşu da arabasını aslında otopark olmayan bir yere çekmiş vaziyetteyken bu oluyor.

klimacı ''klimadan damlayan su öyle bir leke yapmaz, ben bir şey yapamam'' diyor.
komşum ''sorumlu sensin klimacı beni bağlamaz'' diyor.

ne yapmalı?

 
oooo en sevmedigim konular. olayin senle bi ilgisi yok ama kabak sana patliyor.

ilk soylediginde "benimle ne ilgisi var klimaciyla konus" diyip kestirseydin. numarasini falan ver arasin gorussun.

tabi komsu olmasi da tuzu biberi olmus ama senlik bi durum yok.
arabayi oraya sen mi cektin? hayir
klimayi sen mi soktun? hayir
duzgun parketmeyen sen misin? hayir
klimayi sokerken dikkatsiz ozensiz calisan sen misin? hayir

parayi kim odeyecek? sen :) ne guzel dunya di mi

bu usta milletinin alayinin bi tarafina ne edeyim bu arada. bu kadar mal surusunun ayni cati altinda toplanmasi tesaduf olamaz gercekten. insana kendini sorgulatir bunlar. mimarlar da dahil 50 kisiye sordum ve bir kisi bile evet ya su adam isini iyi yapiyor diyene denk gelmedim.
  • brkylmz  (07.06.18 18:06:38 ~ 18:07:58) 
yıkansa geçmeyecek bir iz mi olmuş ?


  • oscar  (07.06.18 18:21:06) 
seni bağlayan bişey yok. adamlar senin işçin değil sonuçta. gerekli özeni göstermesi gereken onlar. klimacılara at topu.


  • elorelia  (07.06.18 18:29:35) 
klimacinin telefonunu ver, onunla halledin de. seni baglamaz. obur taraftan, bence eleman salliyor, klimanin atik suyunun araba boyasinda leke yapacagini zannetmiyorum, oyle olsaydi alayimiz benekli arabalarla dolasiyor olurduk. buyuk ihtimal pasta cilayi bedavaya getirmeye calisiyor. ispatlamasi da imkansiz.


  • cooperr  (07.06.18 19:16:07) 
Bosuna carlamasın ustune saksı dusse ne olacak


  • steward  (07.06.18 19:16:16) 
Klimacının bilgilerini ver. 'Aranızda halledin, halledemezsen savcılığa git, ama sonucu bana mutlaka bildir, yoksa merak ederim.' de.


  • oguz altun  (07.06.18 19:26:20) 
Mahkemeye versin. Kanıtlayabiliyosa kanıtlasın. Nereden bileceksin senin yüzünden olduğunu veya daha önceden olan bi şey olmadığını?


  • Delay Fuze  (07.06.18 20:15:19) 
orası park yeri değilse siktir git de geç. ben de park yeri olmayan yere araba koyan komşunun arabasına masa örtüsü silkeliyorum sikimde değil.


  • yuto  (07.06.18 20:28:31) 
Çıkmayan leke neymiş, izopropil alkol ile temizlesin orayı öyle saçma şey olmaz.


  • goodman  (08.06.18 02:21:46) 
binanın çevresi kasten park yapılmaz alan olarak geçiyor ise ve bu öküzler inatla arabasını oraya çekiyorsa oraya koyanın derdidir bu olay. apartmandan sıva da düşebilir, klima gazı da dökülebilir.


  • yuto  (08.06.18 03:32:53 ~ 23:17:11) 
borçlar hukukuna göre klimayı yapan servis elemanı-servis sorumlu.


  • caletti  (08.06.18 07:59:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.