[]

E-Haciz kaldırma hakkında

Selam.

KYK borcumdan dolayı banka hesaplarıma e-haciz konmuş. Komik rakamlar 5 lira 10 lira. Sıkıntı değil ama kredi çekemiyorum. Şimdi ben bu borcu çok zaman önce yapılandırıp ödemeye başlamıştım. Bu hacizin kendiliğinden kalkması gerekmiyor mu? Ayrıca bağlı olduğum vergi dairesi İzmir'de fakat ben İstanbul'da yaşıyorum. Gitmeden nasıl yapılır fikri bilgisi olan??


 
gitmeden olmuyor sanırım. ben vergi dairesinde borcu tamamladıktan sonra vezne değil de başka yere gidip kaldırtmıştım.


  • tepedeki psychedelic adam  (07.06.18 17:29:39) 
bu çok saçma bi sistem. telefonla hallediliyor. arıyorsun borcun olduğu maliyeyi ordan adama diyorsun kaldır ben kredi çekcem vs neyse. oda tamam kaldırdım diyor.


  • mikahakkinen  (07.06.18 17:30:53) 
Öncelikle gitmeden oluyor.

edevlet yada gib.gov.tr den bak, neyden haciz konmuş? Borcun var ise görebiliyorsun tüm detayı ile. Daha sonra bu ay başı başlatılan yapılandırma ile tüm faizleri silinerek tekrar yapılandırma yapıp borcunu ödüyorsun. Son olarak da hangi vergi dairesi haciz koydu ise oraya telefon açıp durumu izah edip bilgi veriyorsun, sistemden kontrol ediyorlar ve hacizi kaldırıyorlar.
  • sbryldrm  (07.06.18 18:11:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.