[]

Bulaşık makinesi önerisi?

En basit, işini düzgün yapan, olası bir sıkıntı durumunda saçma sapan servis problemleri yaşatmayacak, 1000 liraya kadar bulaşık makinesi önerilerinizi alabilir miyim?

Şöyle bi baktım da o fiyatlara Altus, Vestel, Regal, Arçelik ve Beko'nun modelleri var genelde. Hangi marka öncelikli bunlar arasından. Hepsi aynı bok mu?


 
Sanki bir zamanlar Arçelik ve Beko'nun (belki Vestel de?) aynı ürünün farklı markalarla satılan versiyonları olduğunu duymuştum. Süper uyduruyor da olabilirim.


  • sopiro  (07.06.18 10:09:22) 
Arçelik 3 programlı
Kraldır.

  • cliquot  (07.06.18 10:13:30) 
Arçelik, Beko, Altus hepsi Koç'un, aynı fabrikadan çıkıyorlar evet. Vestel farklı.
O yüzden uygun fiyatlı ve içinize sinen Altus alsanız da işinizi görür, Arçelik ve Beko'dan daha ucuzdur.

  • kobuzchu kiz  (07.06.18 10:24:08) 
iki-üç programdan fazlasina gitmeyin, gerek yok. arcelik/beko/bosch iyidir.


  • tabudeviren  (07.06.18 10:34:57) 
geçen sene aldığım arçelik bulaşık makinesi bu sene içinde çoklu yerlerinden pas attı ürün kalitesi iyice kötüleşmiş. beyaz eşyada bir tık fazla verip bosch gibi bir segment üstü almak gerekiyor hiç üzmedi boschun bulaşık çamaşır ve buzdolapları bizi


  • eja  (07.06.18 11:19:13) 
bosch almanızı tavsiye ederim. arçelik eskisi kadar iyi değil. indirimi, kampanyası falan oluyor bosch'un. biz şunu aldık bir kampanyaya denk gelip, bir sene oluyor hiçbir sıkıntı yaşamadık. bu dört programlı olan ama iki programlı olan ve daha uygun fiyatlıları da var.

www.bosch-home.com.tr
  • pokerface  (07.06.18 11:48:07 ~ 11:48:50) 
Profilo’lara bakın. Bosh, Siemens, Profilo bsh grubuna ait.


  • iustitia omnibus  (07.06.18 14:14:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.