[]

45 Bin Liraya Araba

Araba modeli seçimi konusunda kararsızım. Aile için kullanılacak, benzinli ve çok km yapılmıyor genelde. Kafamdaki modeller Fiesta, Hyundai i20, Toyota Auris ve Corolla. Gönlüm daha kompakt olan fiesta ve i20 diyor ama diğer ikisiyle arasında boyut olarak cok fark eder mi. Bagaj kapsitesi iç kullanım alanı olarak. Bir fikir verin hele.




 
geçen hafta 2009 model renault gran modus aldım. 44.000 km de. dynamic model. benzin+lpg tam otomatik vites. içi acayip ferah yüksek tavanlı falan. otomatik olma şartı yoksa dizellerine bir bakın derim. lakin lpg siz kullanılacaksa 1,6 benzinli yorar. 38.000 liraya aldım bu arada.


  • the ultimate driving machine  (06.06.18 23:39:15) 
corolla'nın bagajı hepsini bozar elbette. kronik sorunlu araçlar değil bildiğim kadarıyla bunların hiçbiri, manuel düşünüyorsanız hepsi olur, corolla daha büyük bagaja sahip sadece. auris'in bagajı da fena değil bir hatchback için, ama i20 ondan biraz küçük, fiesta daha da küçük yanlış hatırlamıyorsam.
otomatik düşünüyorsanız tüm şanzıman türlerini iyi inceleyin, toyota'nın yarı otomatiği pek sevilmiyor, diğerlerinin de çok iyi olacağını zannetmiyorum. tam otomatik de evet biraz daha fazla yakıt tüketir.
auris öyle çok iri bir araç değil, uzun yolculuklara birkaç kişiyle çıkmak için de yeterince geniş, corolla da aynı şekilde. i20 biraz daha dar olabilir iç hacimde, fiestanın arkası uzun yolculuklar için bence yeterli seviyede değil.
  • gkhncnzdgn  (07.06.18 00:04:09) 
www.sahibinden.com

şöyle bi şeyler olabilir. biraz pazarlık vs.

benim aile aracı anlayışım bu :)
  • ergenpezeveng  (07.06.18 02:53:37) 
bende i20 vardı geçici olarak aldım. 3 ay sonra sattım. bebek arabasını bagaja koydum mu yer kalmıyor bagajda.


  • povero  (07.06.18 10:57:47) 
eskiden fiesta'nın yeni kasalarından kullanmıştım, şu anda da kardeşim i20 kullanıyor. fiesta açık ara alır, sadece içine oturmak bile yeterli olacaktır bunu görmek için.


  • marla is in my head  (07.06.18 17:21:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.