[]

kanadaya göç

kanadaya göç etmek istiyorum. üniversite mezunuyum. az biraz da param var. burada şirketim var. oraya beni alma ihtimali en yüksek olan seçenek hangisi olur ? mesela kanada sitesinde bakınca yaşlıların bakımını yapar mısınız diye özellikle soruyorlar. onu işaretleyeyim mi ? tavsiyeleriniz neler ?

bir de ielts almam gerekiyor. 660 lira imiş oha çüş diyorum.


 
ielts'in yaninda bir de denklik alman lazim. denklik alana kadar universite mezuniyetini saydirip puan alamazsin. denklik icin de araci kuruluslara yaklasik 250 kanada dolari civari para yatiriyorsun.
calisan olarak gitmekle ilgili sorularini az bucuk cevaplayabilirim ben de arastirdigim icin ama orada is kurmak istiyorsan olay farkli, pek bir bilgim yok.

  • feedback  (06.06.18 12:29:18) 
Bu aralar kanadaya iltica yoluyla gidenleri duyuyorum, bir seyler uydurup bir de ustune devletten yardim aliyolar. Calisma izni ile gitmek daha zormus ama daha guzel tabi yapabiliyorsaniz.


  • mabesa  (06.06.18 13:58:01) 
tabii kanada devleti de gerzek. bunlar yuzunden kanada normal vize vermiyor artik. gecici vizeyle gelmeye calisalara, potansiyel multeci gozuyle baktiklarindan vize vermiyorlar artik. yok ben botla atlantik'i gecerim diyorsan, good luck :D


  • baldur2  (06.06.18 14:01:08) 
universite mezunuysan bir okula master icin basvur ogrenci vizesiyle gel. 6 ay gezinir bakarsin burasi sana gore mi degil mi diye zira herkesin yasayabilecegi bir yer degil, gastelerde bol keseden sallayip duruyorlar. sonra avukat falan tutup gocmenlige basvurulabilir. 35 yasin altindaysan, dilin, meslegin ve paran varsa sansin var.


  • cooperr  (07.06.18 18:52:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.