[]

kedi kumu ve mama kokusu

merhabalar
sokaktan bir can sahiplendik
kumunu ve mamasını evde müsait balkon olmadığı için koridora koyduk ancak benim burnum çok hassas ve kumla mama çok ağır bir koku yapıyorlar
var mıdır çözüm öneriniz? tütsü vs?

 
Kuru mama çok da kötü kokmaz. Alışırsın zaten bi süre sonra.

Kedi kumunu ben banyoya koyuyorum, kapalı tip olduğu için koku yok denecek kadar az, zaten kokuyorsa temizlenme vakti gelmiş demektir. Kumun kendi kokusu ise kum markasına göre değişir.
  • bos gezenin bos ustasi  (06.06.18 10:07:02) 
kum için kapalı kutu kullanın bence de.
mama içinse evet bazı mamalar kötü kokuyor, ama kaliteli mamalar çok koku yaymaz. bir de kedinize ölçülü mama verin. yaşına kilosuna uygun olacak kadar mamayı sabah akşam bırakın. o zaten bıraktığınız an bitireceği için mama kabında koku yapacak bir mama kalmaz. ama gün içinde sürekli kapta mama bırakırsanız hem kediniz için sağlıksız olur hem de koku yapabilir.

  • kaputt  (06.06.18 10:15:23) 
Kumda dışkı, kapta mama bırakmayın.


  • gozu acik sevisen yahudi  (06.06.18 10:27:37) 
febreze evcil hayvan koku giderici al ve ve ve kumu pis bırakma bazı mamalar kötü kokuyor degistir


  • topkapiaksaray  (06.06.18 23:28:55) 
mamasını azar azar verince koku problemi hiç olmuyor. kapta mama beklememeli.

bi de kumdaki kakaydı sidikti ne varsa arkasından toplaman lazım.
  • theseachange  (06.06.18 23:40:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.