[]

windows 10 safe mod'da açılamıyor

daha doğrusu safe mode'da aç seçeneğine gelemedim bi türlü. açılırken f'leri kullandım. windows cd'si var orda bişeyler denedim olmadı, command prompt'tan denediklerim olmadı. hiren's boot cd var onunla da erişemedim ama onu çok denemedim bilmediğimden ordan tavsiyede bulunabilirsiniz. google'da da bulamadım. bir disk ve birkaç partition var. partition'dakileri alsam windows'u kurucam yeniden. c'ye kur diğerlerine bişey olmaz diyebilirsiniz ama disk'e bişeyler olmuş, gpt'li bi uyarılar verdi kurmak istediğimde. daha önce de başıma gelmişti hatırladım, yine command prompt'tan bişeyler yazıp diski sıfırlıyoruz gibi bişey oluyor, o yüzden şu anda diske ulaşabilmem lazım.




 
hiren's boot'u usb'ye kurup bilgisayarı usb üzerinden başlatıp dosyaları almayı denediniz mi?


  • kutukcu  (05.06.18 23:07:30) 
hiren's boot cd'm var. onunla başlattım. mini xp ile devam ettim, bilgisayar açıldı ama partitionlar görünmüyor. sanki burdan yapmıştım diye hatırlıyorum eskiden. ya da gitti benim ulaşmaya çalıştığım dosyalar ya da yanlış bişey yapıyorum.

disk management'a girdiğimde de bişey görünmüyor, gitmiş herhalde :/
  • tepedeki psychedelic adam  (05.06.18 23:08:47 ~ 23:10:44) 
sanırım diski formatlayıp sadece yolunu bozmuşsunuz (böyle deniyordu sanırım). bunu da düzelten programlar vardı hiren's boot cd'nin içinde. size özelden numaramı gönderiyorum çözemezseniz yardımcı olmaya çalışayım.


  • kutukcu  (05.06.18 23:21:35) 
hiren'de linux seçeneği üzerinden gidince ulaşabildim dosyalara.


  • tepedeki psychedelic adam  (05.06.18 23:58:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.