[]

Küçükyalı' da iki katlı eve, ev arkadaşı aranıyor!

Merhaba.
Küçükyalı' da yaşadığım iki katlı eve, ev arkadaşı arıyorum.

Cinsiyeti, tabiiyeti, nüfusa kayıtlı olduğu yer vs. hiçbirisi önemli değil. Önemli olan vicdan sahibi/sahibesi olması, anlaşabilmek ve huzurlu devam etmek.
Marmara G.s.f. Endüstri Ürünleri Tasarımı mezunuyum. Benzer şekilde ve konservatuvar vs. gibi öğrenci/mezunlar için çalışma alanı olarak kullanılabilecek ayrı bir salon mevcut. Kısmen de eşyalı. Ses/gürültü problemi yok. Söz konusu oda ise tamamen eşyalı;
Evdeki iki banyodan birisi bu odanın hemen karşısında bulunmakta.
Yani ev bir öğrenci evinden çok, tüm ama tüm eşyaların mevcut olduğu bir ev.
Ev sahile yürüyerek 10-12, minibüs yoluna 4, E-5 ve metro istasyonuna 7 dk uzaklıkta.
Şayet bisikletiniz varsa bu mesafeler yok oluyor.
Küçükyalı Kadıköy arası metro ile 19 dk sürmekte. Yine metro girişinde bisiklet kilitleme alanı da mevcut. (ben de kullandım.)
Bostancı, Suadiye, Caddebostan gibi yerlere dakikalar içinde ulaşabilirsiniz. Küçükyalı sahili zaten çiçek gibi ve sakin.
Diğerlerine göre eli yüzü düzgün olan Hilltown avm' ye ve içindeki sinema / konser alanına da yine yürüme mesafesinde.
daha çok fotoğraf için;
git: www.airbnb.com.tr

Kira 700 + (faturalar/2) ki faturalar da indirimli gelmekte. Bina aidatı kişi başı aylık 20 tl. Her şey uygun düşerse detaylar üzerine konuşulabilir.
Son olarak, Bay Pooe* ile birlikte yaşıyorum. Daha ziyade benimle üst katta vakit geçiriyor olsa da bu canlılarla sorunu olmayan, mümkünse de seviyor olan adayları tercih ederiz.

(*: kedi)

 
Not: Her ne kadar ev büyük hatta kimi zaman tarafların karşılaşamadığı kadar, yani istenildiği zaman izole de yaşanabilecek şekilde olsa da şunu belirtmek istedim;
Daha evvel hem kendi evimde, hem de başka evlerde karma(kız/erkek) uzun süre yaşadım. Bu sebeple bunu konu edecek ayrımcı/cinsiyetçi safhalardan arınmış şekilde görüşelim ve zaman kaybetmeyelim lütfen.
Karşımdaki kişiye davranışlarımı cinsiyeti belirlemez, böyle de bakan insanlarla karşılaşmak isterim. Bu kısımları belirtip açıklamaya çalıştım ki kafasında soru işareti olanlar değil, sahiden güzel bir eve ve gerçekten sakin bir yerde, uyumlu kendi halinde bir ev arkadaşına ihtiyacı olanlar irtibat kursun. Teşekkürler.
  • oldcosmos  (05.06.18 16:30:07 ~ 18:51:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.