[]

Sabah sürülen güneş kremini temizlemeden uyumak

Ertesi gün sabah temizleyince ne olur?

Bunu bir kere ve haftada 3-4 kere yapınca ne olur?


Temizlemek dediğim su vurmak değil bu arada.

 
gunes kremini temizlemek nedir anlamadım? boyle bir sey varsa ben 9 yasımda surdugumu hala temizlemedim.


  • imnotsureabout  (05.06.18 02:56:12) 
Gunes kremi vucut tarafindan emilen ve birkac saatte bir tazelenmesi gereken bir sey degil mi? Niye yuz yikansin ki:/


  • kuehles blondes  (05.06.18 11:55:47) 
Günes kreminden sonra yüzümü hic temizlemedim.
Banyo yaptiysam yüzüme su, sampuan degmistir falan o kadar anca.

  • chitosan  (05.06.18 12:21:08) 
genel olarak yatmadan once yuzu yikamak temizlemek lazim zaten. makyaj veya gunes kremi olmasa bile gun icinde egzoz, ter, elini yuzune surmek vs. derken yuz kirleniyor. kirli yuzle de yatilmaz.


  • jimicik  (05.06.18 12:27:18) 
Benim okuduğum kadarıyla güneş kremi aynı makyaj gibi temizlenmesi gereken bir şey yani yüz yıkama jeli ile mutlaka yıkanması gerekiyor. Bunu yapmazsanız gözenekleri tıkayıp siyah nokta artışı ve sivilcelenmeyi tetiklediği söyleniyor


  • neferkitty  (05.06.18 12:56:11) 
güneş kremi komedon, siyah nokta ve sivilce sorununa sebep olabilir, spf denen şey malesef cilt için ağır. kimyasal ve mineral spf olarak ikiye ayrılır hatta, kullandığınız ürün kimyasal spf içerikli ise o kremi yüz yıkama yağları ile çözmeniz tavsiye edilir. mineral spf için normal temizleme jeli kullanabilirsiniz.


  • harekatamiri  (06.06.18 18:35:03) 
Ben yüzümü yıkamayan biriydim. Bu güneş kremi zırvası yüzünden yıkamaya başladım :( hijyen vs umurumda değil. Kimyasalları istemiyorum cildimde.


  • Cursed Chico  (26.06.18 00:25:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.