[]

macfit pt 1200 lira

4 yıldır falan gym e gidiyorum. baya da okuma yaptım bu konuda. ama işte vücudum yine çok istediğim gibi değil. bir tane fitnes antrenörü 12 ders için 1200 lira anlaşmak istiyor. sizce değer mi ? yapmalı mıyım ? siz de ders aldınız mı macfitteki trainerlardan ? değdi mi ?

benim korktugum sey hani bilmediğim birşey anlatmayacak bu adam da sonuçta. kalori fazlası yada eksiği ver. protein ağırlıklı beslen, 3 ana agırlık bench, squat deaflift ve diğer yardımcı liftleri yap. o yüzden bilmiyorum ve emin değilim.

bir yandan da acaba motive mi eder beni diye düşünüyorum. antrenör genç bir çocuk öyle iddialı da değil. besyo mezunu normal bir adam.

 
senin internette okuduğun-okuyabileceğin şeyleri sanki kendisi keşfetmiş gibi büyük bir özgüvenle anlatacağı için gaza geleceksin en fazla o kadar.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.06.18 22:48:19) 
degmez
bildigin seyleri anlatacak
internetten arastır
  • kingcyrax  (04.06.18 22:49:06) 
Ben Türkiye'de PT olduğunu iddia edip, bu işi para karşılığı yapıp da gerçekten işini doğru yapan ve bilen birini henüz tanımadım. Öyle söyleyeyim.

Arkadaşın yoksa, motivasyona da ihtiyacın varsa, o zaman iş görebilir.

Edit: Gerçekten bilen adamlar var ama onlar da PT'lik yapmıyor ya da PT'yim diye gezinmiyorlar.
  • skooma  (04.06.18 22:52:57 ~ 22:54:42) 
Sakın verme, mucize sunmayacak. Ege fitness izle


  • sylr  (04.06.18 23:03:04) 
4 yıldır bu sporu icra edip gerekli okumaları yaptıysan eğer, 12 ders adı altında herhangi bir şeyin seni aya fırlatmayacağını tahmin ediyor olman lazım. zaten 5. 6. dan sonra ağzından birtakım ilaç isimleri dökülebilitesi de var bu arkadaşların. hele yeni başlayan da değilsen (kadın olmama rağmen yaşadım hep bunları, oradan biliyorum. hatta kullanmayacağım dediğimde küseni dahi oldu, gerisini sen düşün sldkfds). zira sıfır spor insanını bu yolda çok rahat eğleyebiliyorlar, büyük değişim elde edebiliyorlar 12 ders ile. sana temiz destek sağlayarak ancak dediğin motivasyonu kazandırabilir ki, 1200'ü benim hesabıma fişeklesen uzaktan ben de veririm o gazı sana, derdin buysa yalnızca.

kendine spor yaparken kullanmak üzere güzel bir kablosuz mp3 player/bluetooth kulaklık vb. al, daha çok hayrını görürsün bence ^^
  • treamorg  (04.06.18 23:09:32) 
Değmez.

4 yıldır GYMe gidip istediğin vucuda sahip değilsen durum PTlik değil senliktir. Bir şeyleri yanlış yapıyorsun onları değiştirmeye bak.

4 yıl boyunca az çok tartıp belli bir bilgi birikim oluşmuştur. İlla ki eksik bıraktığın, tam yapmadığın bir şey var . Uyku olabilir, beslenme olabilir vs. Değişikliğe git ve daha sıkı üzerine asıl.
  • AlsterWasser  (04.06.18 23:41:00 ~ 23:41:28) 
Ben iki yıldan uzun süre on/off şekilde bir PT ile çalıştım. Motivasyon konusunda haklısınız, ama bir süre sonra düşündüm ki yılda 10bin lira PT'ye veriyorum, çok saçma. Bırakayım ben dedim, bıraktım. Bu sefer sporu da bırakmış oldum. Üç haftadır salona gitmedim bile. Şikayet edip duruyorum.

Şüphesiz faydası var ama şu aklınızda olsun, siz spor yaparken cep telefonu çalacak ona bakacak, bunu yaklaşık 20 defa falan yapacaklar. Spor salonunda herhangi bir rolde çalışıp da cep telefonundan bir dakika süreyle ayrılabilen kişi görmedim ben. Sonra iki üç PT birblrlerine laf atıp kıkırdayacaklar, sohbet muhabbet. O sırada alakasız biri gelip "ay biliyorum derstesiniz ama benim bir sorum olacaktı" diyecek, birkaç dakika da öyle. Öyle durumlarda kendi başıma çalışsam daha iyi olur diyor insan.
  • sopiro  (05.06.18 08:55:39) 
Salonda duzgun calisan senin gittigin vakitte salonda olan insanlari takip et gozune 1 veya 2 kisi kestir onlarla birlikte antreman yapmaya bak boylece bir sohbet gelisir o pt den daha verimli olur


  • sarkgarb  (05.06.18 19:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.